Sikke en aftensmad i aften…….. – Camilla Framnes
Dag 2/9 af C9

Sikke en aftensmad i aften……..

IMG_9060

Dag 3/9 er gået af C9, og må sige jeg er ret stolt af mig selv, mest af alt fordi jeg har holdt ud, men også fordi jeg har haft humøret holdt oppe trods INGEN ordentlig mad. ? Hvilket jeg frygtede lidt.

Jeg må dog indrømme da jeg kom hjem i går efter fodbold og jeg kom i seng vågnede jeg og havde det vildt dårligt, jeg havde vist overvurderet mine kræfter lidt. Der står godt nok i C9, at man ikke skal overanstrenge sig i starten af programmet, og DET ER DER HELT SIKKERT EN GRUND TIL DER STÅR.

Så lad lige være med det, ingen fodbold?. Så jeg spiste mig 2 æbler, også gik det hele.

I dag var også måle/vægtdag ? og der sker sørme noget med kroppen må man sige. (-27,5 cm i alt og -2,6 kilo.) Så ja det ikke derfor jeg gør det, men det gør bestemt ikke noget.

Jeg har sat mig 3 mål som skal motivere mig igennem, bla. Var en af målene at humøret skal holdes oppe og IKKE LADE MADEN BESTEMMER OVE R MIG. Mit andet mål var at få maven SUND i gang igen, med andre ord, komme til at lave lort normalt (skriv jeg virkelig lige det thi hi), JUBIIII min mave den kører igen, og håber den har tænkt sig at fortsætte med det.

Nå det jeg har glædet mig til HELE dagen – nemlig på aftensmad bestående af 600 KCAL, udover der er dobbelt op på shake og Gel.

Så i dag stod den på burger herhjemme, alm. Bruger til drengene herhjemme og min bestod af:

Bøf af Kyllingefars krydret med lidt chili, 2 skriver aubergine (som brød), 1 tynd majer skive ost, Salat, tomat, rødløg og små Samsøe kartofler krydret med chili. Det er selvfølgelig målt op, så det rammer de 600 KCAL.

Blev vildt overrasket over hvor meget mad det egentlig er, og jeg blev mæt og SHITTT det smagte godt.

Det har bare været en hammer god dag, massere af hygge herhjemme. Bagt boller med Sebastian, som han skal have med i skolen i morgen, fået ordnet en masse i hjemmet.

Nu er der landskamp, så nu vil jeg skynde mig over i sofaen og nyde mit glas vand?.

 

Dejlig aften og god kamp.

 

Mange mætte knus fra Camilla

 

Hvis du har lyst til at læse og vide mere om C9 ? kan du kontakte Line som forhandler bla. C9 Her

Skriv en kommentar

 • Cecilie

  Hej Camilla :)!
  Har min første dag på C9 imorgen og nu har jeg fulgt med igennem din kur! Mit spørgsmål er hvor du finder dine opskrifter på mad henne ?

  :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Cecilie. Jeg prøver mig bare frem, også bruger jeg lifesum og der kan jeg udregne hvor meget jeg må få. ellers google sundeopskrifter, og prøv dig frem. Ellers er der rigtig mange gode opskrifter hos dem som har været på 5:2. de er også kcal udregnet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 2/9 af C9