GO ELLER NO GO………………….. – Camilla Framnes
Første skoledag..............

GO ELLER NO GO…………………..

IMG_8133

Dagene går og går, og vi kæmper herhjemme med en lille baby med kolik, JA i hørte rigtig KOLIK. Det har simpelthen været nogle VIRKELIG hårde aftner for lillebror, han har haft så ufattelig ondt i maven, og den stakkel har været utrøstelig stort set hver aften siden han begyndte at få supplererne flaske.

Det er simpelthen så hårdt at se sit lille barn have så ondt, og man kan bare INTET stille op.

FOR ikke at nævne resten af familien jo selvfølgelig også bliver præget af skrig og skrål stort set hver aften.

HELDIGVIS har vi to plans, så drengene har kunne være uforstyret ovenpå, men man synes bare man misser alt i de aftner hvor man på skrift går rundt med en ked baby.

JEG har mange aftner gået med gentagende ord ?det bare en fase, det bare en fase?, og JA det er bare en fase, og det hele skal nok falde til ro igen, kan tydelig mærke han bliver ældre og det aftager i små doser.

NU SKAL DER SKE NOGET…………………..

Vi startede for første gang til kiropraktor i går med lillebror, og JEG er så positiv overrasket.

Jeg har hørt fra så mange man skulle prøve at gå til kiropraktor, men eftersom min læge ikke sådan ligefrem henviser en dertil, så har jeg måske ladet det vente lidt på sig. MEN nu skulle det være.

Jeg var så hammerende nervøs hele dagen, og var nødtil at ringe til min bedste veninde Vivi og bede hende om moralsk støtte til at tage med til kiropraktor, for vidste på ingen måder hvad der var i vente.

Jeg har aldrig selv været til kiropraktor, men jeg kan huske fra jeg var barn, at jeg har været med min Mor, og husker stadig dette som noget meget ubehageligt ?HVAD GØR DE DOG VED MIN MOR?, masserer knæk og hoppen på min mor. SÅ jeg kunne ikke lade være med at tænke på ?HVAD GØR DE VED MIN LILLE BABY?.

MEN jeg er så positiv overrasket, og følte mig så tryg hele vejen igennem, min lille lækre baby smilte sødt til damen, og græd ikke en eneste gang under behandlingen, som for øvrigt gik så stille og roligt ? med en omgang massage.

Da vi kom hjem havde jeg fået fortalt han kunne være rigtig træt og meget sulten efter sådan en omgang. Vi skyndte os hjem, og tog ham med op i seng for ?jeg så straks mit snit til at få nogle sammenhængende timers søvn?, Men næ nej GLEM DET MOR ? JEG VIL IKKE SOVE?. Han var mere med på at hyggesnakke lidt, også gjorde vi selvfølgelig det i stedet. Senere på eftermiddagen fik jeg ham i barnevognen og gik en god lang tur også skal jeg love for han faldt i dyb søvn, MEN typisk JEG SKULLE TIL FORÆLDREMØDE på skolen, så stadig ingen søvn til mor her. ?FNIS?. Men lillebror sov til jeg kom hjem, så drengene herhjemme havde fået noget ro mens jeg var afsted.

Om aften fik jeg puttet mine store drenge efter lektier mm. Var lavet færdig, pakket tasker til de skal på weekend i dag hos Christian og Kieu.

PLUDSELIG går det op for mig, DER INGEN LARM I HUSET, kun en lille lækker baby der pludre sparker løs med sine små ben – SIG MIG LIGE ENGANG VIRKER DET ALLEREDE???? For første gang i meget langtid kunne vi sidde i sofaen med lillebror og VIRKELIG hygge uden vi på skrift går rundt med ham på armen for at trøste.

Jeg er så spændt på i aften, om det er gentagende stilhed og hygge i stuen.

Vi skal afsted næste Fredag, og er allerede SÅ LYKKELIG for jeg tog ham afsted til kiropraktor.

 

Måske der er flere af jer derude som har prøvet det samme, barn med kolik ? kiropraktor måske endda andre metoder som har haft effekt. ? TØV ikke med at smide jeres erfaringer på dette område, jeg vil elske at læse om det.

Fantastisk weekend alle susammen.

psst…. VI elsker at jeg måtte låne min veninde Katrines stærkvikle, vi er blevet afhængig – Den er så god til at få lillebror til at slappe af, samtidig med at vi har begge hænder fri. (Han sidder ikke lige helt optimalt i den på billedet, men SKULLE skynde mig at få et billede inden han var på vej ud, og Første gang jeg skulle prøve og binde den på Kevin).

 

Mange stilheds knus Camilla

Skriv en kommentar

 • Julie

  Det gør ondt i hjertet, at se de små have ondt!!
  Får din guldklump ondt i maven af movicol?
  Jeg har forsøgt med zoneterapi, men det fjerner ikke Emma’s smerter. Så nu er det op på hesten, og afsted til kranie sakral, og kiropraktor. Er spændt på sidstnævnte, men efter at have klar din oplevelse, ringede jeg og bestilte en tid med det samme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Min veninde havde stor glæde af kraniosakrel til din kolikramte søn, allerede få timer efter første behandling var han en helt anden dreng, jeg selv har været så heldig at slippe sådan en omgang med alle mine 3, til gengæld har jeg 3 ørebørn det er næsten lige så slemt men heldigvis er løsningen hurtig og nem når ørelægen hurtigt får lagt dræn i.

  det er dejligt at kunne følge lidt med herinde når nu i ikke er med i DUM længre.

  alt godt til dig og din familie og held og lykke med kolikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Camilla ☺
  Dejligt at læse at den lille bebs har haft god effekt af kiropraktor besøg.
  Hvor henne ligger den klinik i besøgte – vi vil nemlig gerne selv have vores datter til en snart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej smukke Camilla. Nu ved jeg ikke hvad i har valgt at bruge som modermælkserstatning, men da jeg gik over til erstatning , begyndte min lille Noah at være meget urolig og græde meget, så efter et stykke tid med søgen på nettet, skiftede jeg fra den der hedder NAN og over til den der hedder NAN H.A. og det gjorde en kæmpe forskel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hej Camilla
  Vi var igennem et lignende mareridt, da vores søn var 1-4 mdr.
  Her virkede zoneterapi RIGTIG godt.
  Jeg har ellers altid været skeptisk overfor det, men det er så effektivt herhjemme.
  Da han begyndte på mos, led han også af ekstrem forstoppelse, og vi måtte først give Movicol i en måned, og så købte jeg et online kursus i zoneterapi, så nu kan jeg selv give ham behandlinger efter behov.
  Han er helt af med mavebøvl nu, og hvis der er optræk til andet (snot, hoste og lign), så kan det også afhjælpes.
  Kig evt. på denne hjemmeside, http://www.katrinebirk.dk.
  Hun er også på Facebook i en gruppe, der hedder “Hjemmebehandlere”.
  Fuld af uundværlige råd.
  Man kan sagtens gøre det selv, og det virker både på min søn og på mig selv.
  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Min mave snog lige et par knuder på sig selv, mens jeg læste dit indlæg
  Min søn på 3 Idag havde kolik i 8 måneder.
  Herhjemme startede det da han var 3 uger og stoppede fra dag til dag da han var 8 måneder og 4 dage.
  Han skreg 16 timer i døgnet. Fra 11 morgen til 03 nat. Puh. . .

  Først kom vi til udredning på børne afd. For at udelukke andet var galt. Først blev vi sendt til øre-næse-hals læge med mistanke om for kort tungebånd. Men nej, Så udredningen forsatte, og han fik “konstateret” svær spædbarnskolik og reflux.
  Vi fandt vejen hjem til Google og kunne læse mig til forskellige alternative behandlinger.
  Først gik vi væk fra d dråber lavet på kokos.
  Derefter købte vi Anti kolik sutteflasker.
  Så gik turen til spædbarns kiropraktor. – her gik vi 6 gange uden held, men han blev da rettet til på skæve steder, så har altid noget.
  Så gik turen til kranio-sakral terapi, også uden held.
  Så fik jeg anbefalet en baby massør med speciale i mave og mellemgulv. Hun kunne mærke han havde slap lukkemuskel – som naturligvis er årsagen til reflux og tilbage løbende mavesyre. Så efter 8 behandlinger her havde hun næsten kureret refluxen, men kolikken var der stadig.
  Så tog vi til en fysioterapeut, hun kunne hellere ikke ændre noget.
  Så vi tog sidste mulighed i brug, og tog til zoneterapi. Hun kurrede ikke kolik, men hun kunne tilgænglig fortælle at han lever var anspændt og at han højst sandsynligt havde en virus i hans. Luftvejssystem. – noget vi havde kæmpet med oven i kolikken var on/OFF feber, snot, hoste, utilpashed (udover kolikken) og efter vores besøg hos hende slot vi hånden i bordet og lægerne undersøgte ham, og fandt frem til en hæmofilus bakterie i hans luftveje, så han kom i behandling for den også, men har desværre fået efterfølgende astmatisk bronkitis af det. (Så noget kunne hun da hjælpe med hende zone terapeuten) plus at hun faktisk vil ham til at sove bedre i de 8 timer han ikke skreg.

  Der var ikke flere alternative behandlingsformer tilbage og vi måtte tage bæresele, øretelefoner og god musiki brug. Min mand synes det var uudholdeligt at gå med ham, så jeg havde ham næsten selv hele tiden, så det var høj musik i ørene og så bage gå frem og tilbage. Indtil en formiddag hvor han aldrig gik i gang med at græde efter sin første lur.

  Ønsker jer kun det bedste og kan kun sige det nok skal blive bedre, selv om jeg ved det ikke ændre noget nu.
  Tænker på jer alle 5 og beder til det snart er slut.
  Knus og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Kiki. Tak for din besked, og Gu et mareridt i også har været igennem. Heldigvis er det ovre nu herhjemme, og heldigvis var det bare en fase. Jeg tænker vi kan klare hele verden ovenpå den omgang, du kender sikkert følelsen.
   Rigtig god vind til dig og familien.
   Dejlig aften // Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Dejligt at høre det har hjulpet jer og jeg håber det må gå fremad for jer herfra. Jeg var selv kolikbarn og min mor prøvede med kiropraktor, men desværre uden held. Men det var selvfølgelig også tilbage i 1983, så det er jo MANGE år siden Min bror fik også et kolikbarn og de prøvede med zoneterapi med god effekt (har jeg i hvert fald indtrykket af) . Men du kan da prøve at høre Kira, hvis du stadig snakker med hende. Kira Bang Peters hedder hun vist nu

  Mange kram fra Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Camilla – Min søn Oliver døjede også og det nærmede sig barnedåben og jeg kunne næsten ikke hænge sammen, både over søvnmangel og dårlig samvittighed over min dejlige grædende søn – vi kørte til Viborg, til en spædbarn kiropraktor – Oliver havde svære spændinger i nakken, spændingshovedpine og spændt mave der så endte i kolik lignende smerter. Efter 3 uger a 5 behandlinger og 1500 kr fattigere var Olivers nakkespændinger forløst og vi fik en dejlig kernefamilie hvor storebror også kunne få den opmærksomhed som jeg jo synes havde været alt for lidt ❤️❤️❤️ Vi kunne også mærke forskel på Oliver allerede efter 1 behandling! Det er skønt! Som sygeplejerske studerende vil jeg sige, at alle børn over 4 kg burde blive tjekket hos en kiroprakter 1 mdr efter fødslen!!! God vind til jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie Maagaard

  Hvor er det dejligt at høre det går godt med lillebror 😉 (her er vi stadig spændt på at høre hvad han hedder)
  Her hjemme havde vi også skrig og skrål HVER aften de første 2 mdr!!! Ved læge og sundhedsplejerske fik jeg bare at vide “børn græder” og følte lidt at de tænkte “hvad havde du regnet med?” Og da hun er vores første barn tænkte vi jo bare at det måtte være os den var galt med
  Men efter 2 mdr kontaktede jeg min onkel der er kiropraktor med speciale i spædbørn!!! Og han undersøgte hende og fandt ud af at hun var både låst i bækkenet og i nakken!!! Så efter første behandling havde vi heller ikke skrig og skrål længere og har ikke haft det siden (hun er lige blevet et år) Hun endte med 3 behandlinger Og vil til enhver til anbefale nybagte forældre at tage til kiropraktor!! Det bedste vi har gjort for hende!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Glæder mig I også fandt noget der hjalp jer. For puh ja det er godt nok hårdt at stå i. Håber for alt i verden dette også bliver vores LYKKE og hjælper vores lille mand. Ihh “offentliggøre” navnet til okt 🙂 – Så lidt ventetid endnu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hej Camilla. Phu det er så hårdt med skrigende baby, det gør ondt i hjertet. Vi har haft to piger som skreg hver dag. Kranio sakral var den bedste løsning hos os og en slyngevugge, den her reddet vores aftener, ja og nærmest vores liv. Min yngste boede i Strækviklen, den er gyldne vær, men vær lige OBS på at han skal lidt længere ned i forhold til billedet, det skal passe med man kan bukke hovedet ned og kysse ham i håret (håber det er ok at komme med råd til det) 🙂 Håber i snart får en rolig og harmonisk dreng på fuldtid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Mai. Tak for din besked, og jeg har hørt flere og flere foreslå kraniop sakrral, helt sikkert noget jeg skriver bag øret, hvis dette ikke hjælper. Glæder mig I fandt noget der hjalp jeres piger. Helt fint med råd, det tager jeg hjertens gerne i mod, skrev faktisk også i mit blogindlæg at (han ikke ligger optimalt i den) første gang jeg skulle prøve at sætte viklen på min bedre halvdel og HURTIG have et billede – Så der var en lille dreng som ikke var helt tilfreds med (mors forsøgen). Jeg har youtubet en masse videoer for hvordan man skal bruge viklen og hvordan han skal ligge deri. Men helt klart nemmere på sig selv, synes jeg. 🙂 Rigtig god weekend // Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • randi

  Hej

  Da min søn var lille døjede han også med kolik, men det var døgnets 24 timer han græd ,afbrudt af ca.5 min søvn af gangen….det var hårdt særligt da jeg var alene med ham! Til sidst var jeg DESPERAT og havde fået anbefalet at tage til kiropraktor med ham. Jeg fik bestilt tid….og bare jeg dog ikke havde ladet der gå 2 måneder, på vej hjem efter første behandling faldt han i søvn og sov 6 timer i streg! Og jeg behøver vel ikke at fortælle at jeg var lykkelig!!!!!! Han fik ialt 6 behandlinger og efter 6. Behandling vågnede han kun 1 gang om natten og der kunne jeg bare give ham en flaske og så sov han igen. Så jeg anbefaler på det varmeste kiropraktor til baby

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hvor er det fedt at hører Randi I har haft sådan en god oplevelse med det. HÅBER og Krydser fingre for jeg kan sige det samme om et par uger 🙂 MEN synes virkelig ALLEREDE jeg kan mærke forskel, min dreng har toget over 2 timer i barnevognen i dag ALDRIG SKET. Han plejer højest sove 40 minutter sammenhængende på en god dag. TÆNK sig jeg kan sidde og havde tid på bloggen idag. 🙂 Rigtig god weekend. // Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Hej Camilla

  Stort tillykke med lillebror!
  Du skriver at han er begyndt at få ondt i maven efter at han er begyndt at få supplerende flaske.
  Min søn på 7,5 mdr kæmpede også med maven da han begyndte på flaske der fik han NAN i pulverform og det fik han meget hård mave af vi knækkede koden ved at vi skulle gi ham brikker så nu får han Arla babymælk i brik og der har ikke været noget siden.
  Mange hilsner fra Jeanet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Jeanet. Tak for lykønksningen. Ja det kan være en måde at gøre det på ved at skifte modermælkserstatning, men desværre grundet allergi i familien bruger vi ALthea fra apoteketet og må desværre ikke endnu ekspermenterer med det, før efter han er fyldt 4 mdr. Men er det ikke blevet bedre, så er det helt sikkert også noget jeg har tænkt over. God Weekend. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Hej Camilla!
  Tillykke med jeres lille guldklump ❤️ Selvom man er ved at rykke håret af sig selv til tider når man har en lækker baby med kolik Jeg ved 100% hvad du snakker om! Min søn er lige fyldt 1 år. Vi har rendt til fys, zoneterapi, kranio sekral med ham de første 6 mdr af hans liv. Det var et helved, for intet virkede på den lille mus, han græd og græd og græd. Alle behandlerne blev ved med at sige at der ikke var mere at gøre for min søn end hvad jeg gjorde…! Jeg havde bevidst holdt ham fra kiropraktor fordi jeg måske synes det ville være for voldsomt for ham, men jeg anede jo ingenting om det Tilsidst kunne jeg ikke magte mere pga ingen søvn og dermed ingen overskud, så jeg blev anbefalet Børne Kiropraktorerne i Brande. Min/vores hverdag blev reddet!!!! Det er det bedste jeg nogensinde har gjort!!!! Han blev en total anden baby efter 1 behandling. Han sagde ikke et pip, han kiggede bare den søde dame dybt i øjnene mens hun fik sat 3 hvirvler på plads i hans nakke Alle de andre behandlere har hele tiden sagt at der ikke var noget i vejen med hans nakke! Aaarrh man bliver tosset når man så får det modsatte at vide! Man stoler jo på fagfolkene! SÅ Camilla! Det er total det rette valg I har gjort for jeres søn ❤️ Jeg anbefaler dem i Brande til alle jeg møder! De er bare så søde og dygtige. Vi har idag en glad og dejlig dreng, der bare storetrives ❤️ Hvordan han ville have været hvis vi ikke var taget til kiropraktor, vides ikke Alt mulig held og lykke til jer! Kram fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Lykke. Puh I lyder også til at have været igennem en hård MEGET hård tid. – MEN hvor er det fedt at hører det faktisk har hjulpet hos jer. – For man bliver virkelig desperat. Man føler sig helt alene i verden, når man står hver aften/nat med en ulykkelig dreng, men der er bare så mange der gennemgår denne fase. OG lidt befriende for mig at hører og læse, og at jeg ikke fejler ved at søge til feks. kiropraktor. Tak for din mail, og rigtig god weekend MAnge knus Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min søn som nu er 3 år havde også kolik, de 3 værte måneder i mit liv… Jeg blev også anbefalet kiropraktor til ham og var lige så nervøs som dig for jeg havde heller ikke prøvet det selv… Han fik 3 behandlinger og hver gang fik jeg en mere og mere glad dreng. Det var fantastisk og jeg vil ikke tøve når nu lillebror kommer engang i næste måned med at gøre det samme
  Jeg fik dog af vide at det ikke var maven men nakken min stakkels lille fyr er født så hurtigt at hans krop ikke har kunne følge med… Og efter den første behandling ville rent faktisk godt ligge på maven og træne sit hoved løft hvor han ellers kun ville ligge/sidde hos mig eller min mand for verden ville han dog se

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Puh – Glæder mig det også har hjulpet for jer. Faktisk har vi heller ikke fået lillebror til at ligge på maven, uden at blive mega ked, men det ville han igår (kort tid), men det klart fremskridt. Ihh ser frem til at skal afsted igen næste uge. Rigtig god weekend // Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Zoneterapi…. Det har vi to gange haft mærkbar succes ved! Held og lykke med lillebror!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   TUsine mange tak Lærke, det tænker vi også at gøre efterflg.hvis dette ikke virker. Der er rigtig mange der har skrevet det, så det må helt sikkert være noget der virker. Mange tak og rigtig god weekend. // Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej Camilla,
  Så hyggeligt at følge dig her, efter alle dine år i De Unge Mødre
  Det lyder rigtig hårdt at lillebror har ondt i maven, men det lyder til gengæld godt, at du har opsøgt hjælp. Der er mange der ikke tror på ordet “kolik”… At børnene bare græder (har ondt i maven) de mener der er en årsag, andet end “det går over”.
  Zoneterapi, kraniosekralterapi og som du kender, kiropraktor er alle gode muligheder og skal helt bestemt prøves når man står med en grædende baby…
  Havde din søn nogle skævheder?
  Har han vrøvl med forstoppelse? Du skrev at det startede da I begyndte at supplere med flaske…?
  Mange hilsner
  Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Carina. Tak for din besked. Han døjer med maven og får movicol mod forstoppelse. Vi kan desværre ikke ekspermentere med modermælkerstatning da han får grundet allergi hos far Althea fra apoteket, som vi MINDST skal bruge indtil han fylder 4 mdr. Men har var meget stiv i nakke og skuldre, så der var helt sikkert noget at tage fat på, og har fået øvelser med hjem også som vi skal bruge. Rigtig god weekend //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

   Det lyder godt, at I fik nogle øvelse og at han har gavn af kiropraktorens behandlinger
   Min søn fik også en speciel modermælkserstatning (eller det gjorde de begge) men hans mavevrøvl er først begyndt da vi startede med “rigtig” mad, så her er der også movicol på menuen dagligt.
   Fortsat god bedring med lillebror og god vind til dig og din familie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • May Holdgaard

  Åhhh Camilla hvor er det dog dejligt at læse at i kom afsted og har mærket virkningen.

  Jeg selv har en på 3, en på 1.5 og en på 5 mdr.

  Alle 3 har været til kiopraktor og kranio sekral. Den mellemste begyndte at skrige næsten døgnet rundt (20 timer) da han var 6 uger gammel og tog ikke på i 4 uger… det var HÅRDT og vi var også et par gange indlagt til obs. Men intet at finde. Så da vi kom hjem efter 2. Indlæggelse ringede jeg til en god kiopraktor med baby speciale og bestilte tid.

  Vi tog afsted og fik løsnet nogle låsninger i nakke og lænd og straks havde jeg en baby der var glad og næsten ikke græd.

  Vi fik 3 behandlinger ved kiopraktoren, men vores søn blev ved at få de samme låsninger så vores kiopraktor forslog hans gode ansatte der lavede Kranio sekral massage og efter 1 behandling af det var vores søn ikke længere ked, han ammede pludselig meget bedre og tog nu også vældig på

  Så Nyd det, og sidder i pluslig og gerne vil have lidt mere effekt fordi kiopraktor ikke har kunnet få det hele så tøv ikke med at prøve kranio sekral.

  1 ting føler jeg at jeg har lært og de er at babyer og små børn skal ikke Være kede af det. Det er ikke naturligt for dem, så er det vores job at finde en kur

  Og forresten velkommen tilbage til en verden fuld af farver

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Dejligt at hører I også fandt noget der virkede, det simpelthen så befriende for mig at hører. SÅ er der virkelig HÅB for min lille baby.
   OG hvor har du evig ret, de skal ikke være kede….. Synes allerede dagen idag viser sig så godt, min dreng sover i barnevognen i over 2 timer, ALDRIG SKET…… han plejer at sove 40 min sammenhængende på en god dag…. DET FOR VILDT DET HER!

   TUSIND mange mange tak, tro mig jeg glæder mig til mere af den verden udenfor mit hjem.
   Rigtig god weekend //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Ørum

  Hej Camilla
  Har en skøn knægt der nu er 8 år, men jeg husker stadig tydeligt hvordan det var, da han var lille og havde kolik. Selv om at man elsker sin lille nye bliver man helt rådvild, kan huske at vi snakkede om hvorfor der ikke fandtes et sted hvor man kunne aflevere den lille, bare til at man havde fået lidt overskud igen.
  Efter vi havde prøvet mange forskellige ting, bl.a, zoneterapi mm. Prøvede vi mylicon dråber og det hjalp bare vores lille drenge så meget, kan læse mig til at de måske kaldes minifom eller biogaia, hvis ikke kiropraktor hjælper jer er det et forsøg værd.
  Tag i mod alt den hjælp i kan få fra venner og familie, de kan også godt klare et par timers gråd, så du kan koncentrere dig om dine skønne store knægte.
  Ønsker dig og din familie det bedste.
  Mvh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Trine. Tak for dit råd, det vil jeg helt sikkert skrive bag øret. OG hvor har du ret, GLÆDER mig til lidt mere ro om ørenene, og mere tid med mine store drenge. Rigtig god weekend //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Camilla

  Puha, kolik er bare det værste som kan ske, har selv været der med min datter da hun var lille. Det var frygteligt ikke at kunne gøre noget som hjalp, og hold nu op hvor er man magtesløs!! Vi tog også til kiropraktor (efter halvanden måneds kolik da vores sundhedsplejerske ikke mente det var kolik!!!), og der var en effekt efter første gang, vi endte med at komme 5 gange, desværre var effekten ikke god nok så vi stoppede med det. Så valgte vi at tage til en zoneterapeut, hold nu op en effekt… hun var ikke til at kende og efter 2 gange var hun faktisk ovre det (vi tog dog en tredje gang for at være heeeelt sikre på det var væk) ;o)
  Nå men det jeg vil sige er at man skal lytte til ens intuition og baby, vi ved trods alt bedst!!! Håber for jer at kiropraktoren er løsningen for jer, ellers er mit råd givet videre med besøg hos en zoneterapeut, det var SVARET for os og vores lille pige! :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for jeres råd Charlotte. OG glæder mig I også fik styr på jeres piges utrøstelig græden. DE små stakler. Rigtig god weekend //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Been there!! Skulle lige til at forslå at du tig til kiropraktor da jeg læste starten…
  Vi har været afsted en 5-6 gange tror jeg og har nu forholdsvis rolig baby …
  Hun sov dog ikke hele dagen som lovet efter sån et besøg men hun skriger ikke mere om aftenen…sover igennem og er mere glad og imødekommende i løbet af dagen…
  Vil dog stadig helst sove i en bæresele eller en barnevogn i bevægelse i løbet af dagen…
  Det må vi “træne” …men hurra for kiropraktoren!!!
  Alle burde besøge dem ❤️
  Forsat held og lykke med den lille….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Glæder mig det også har lykkes for jer med kiropraktor 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg havde min datter med svær kolik til fys. Vi fik nogle øvelser, som at hun skulle ligge på maven (det droppede vi hurtigt, da hun ikke kunne lide det) Og når hun lå på ryggen, skulle vi skubbe hendes ben op mod maven og til siden og skrå over maven også, og det HJALP! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Glæder mig i fandt noget der hjalp jeres datter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Havde selv en datter med kolik og fik også anbefalet kiropraktor – og efter 3 behandlinger var kolik kureret 🙂 så fortsæt endelig. Min læge mente heller ikke der var en diagnose på kolik og henviste heller ikke til noget men jeg skulle bare prøve alt for syntes det var så synd hun havde så ondt. Så kan kun anbefale en kiropraktor og sikke en skøn unge man lige pludselig fik. Ingen skrig og skrål i flere timer eller hun kun ville hænge ved mor dag ud og dag ind – de 5 uger det varede var et mareridt men sikke en forkel det gjorde med besøget ved kiropraktor. Kun varme anbefaler herfra med en kiropraktor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Glæder mig I også har haft en positiv oplevelse med kiropraktor. Bekræfter mig endnu mere i det valg jeg har taget, er det rigtige. Rigtig god weekend //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Camilla
  Dejligt at høre at det har virket på jeres baby . Min pige har også kolik. Jeg købte nogle dråber der hedder kolicin bifibaby dråber, fordi hun har så svært ved at komme af med luft og det virker bare ! Hun har fået det i to måneder nu og der har ikke været det samme skrigeri om aftnen som der var før (før skreg hun fra 17-23) vi har så også været til kiropraktor fordi hun var låst i nakke og ryg. Men de dråber kan kun anbefales !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Pernille. Glæder mig I har fundet noget der hjalp jeres datter. Det vil jeg helt sikkert skrive bag øret. Mange tak og rigtig god weekend. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Maria Riggelsen

  Hej Camilla.

  Dejligt at i er gået til en kiropraktor med jeres søn. Og det har hjulpet godt.
  Vi har selv haft rigtig gode erfaringer med en zoneterapeut, da vores søn havde kolik da han var barn. (Jeg er selv i gang med en uddannelse til zoneterapeut).
  Rigtig god weekend til jer og nyd jeres søn :).

  Kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tusind mange tak for du vil dele din erfaring. Helt sikkert noget vi vil prøve hvis ikke dette her lykkes. Rigtig god weekend. // Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Camilla,

  Hvor lyder det skønt, at kiropraktikken måske allerede har virket. MEN! Hvis det nu viser sig, at det ikke virker, så fortvivl ikke. Jeg vil HELT KLART anbefale er besøg hos en osteopat i stedet. Det er en læge eller fys, som har videreuddannet sig til osteopat. De er helhedstænkende omkring, hvordan kroppen hænger sammen og det udøver mirakler. En baby med “kolik” kan faktisk vise sig, at være en baby med låsning i nakken, bækkenet el lign. En baby, som græder meget pga hård mave, kan de også kurrere med få simple tryk og sån. Jeg har selv gået der med bækkenløsning og jeg er nu i stand til at cykle og gå uden smerter. Det er fantastisk. Til sammenligning kan jeg fortælle at en del af min behandling har været massage af livmoder (udenpå maven) fordi jeg har været så spændt, har ligamenterne trukket bækkenet skævt. Ja sådan hænger kroppen sammen på mange leder og kanter. Så tøv ikke med at tage til osteopat. Det er GULD VÆRD!!!!!
  Held og lykke med lillebror ☺️
  Mvh Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej KArina. Tak for din erfaringsdeling, og hvor fantastisk det har hjulpet dig. Dette vil jeg prøve og læse mere om. Rigtig god weekend// Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg har en veninde der også brugte kiropraktor til hendes dreng og det var også bare positivr så kan på hendes vegne fuldt ud anbefale der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hede

  Begge mine drenge havde kolik og jeg havde ingen bekymringer ved at gå til kiropraktor. Det hjalp dem så meget og vi fik 2 små børn der blev rolig og kunne sove. Og mor og far fik fornyet energi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Jeg går 1 gang om året til kiropraktor med min datter. Hun var indlagt for 4 år siden med voldsom hold i nakken og hun skulle udredes for både menigitis, kræft osv. Hun drønede rundt på forskellige afdelinger med hende… heldigvis var alle prøver negative. Til sidst blev hun koblet på fysioterapeuterne hvor der var en rigtig sød dame der sagde at hun ville foreslå kiropraktor til hende. Vi fik tid samme dag og efter 3 gange var hendes hold væk efter 3 uger i rent mareridt. Hun skal gå en gang om året til hun er færdig med at vokse da hun rotations vanskeligheder i bækken og ryg. Så helt klart go herfra 🙂
  Held og lykke med jeres lille nus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Puh sikke en oplevelse. HELDIGVIS var det ikke en sygdom. Hvor fantastisk I fandt noget der kunne hjækpe hende. Vildt hvad sådan noget kan gøre. Alt held og lykke til jer også. Rigtig god weekend. // Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Camilla,

  Hvor er det godt at høre at det har virket så hurtigt 🙂
  Var selv kolikbarn og til kiropraktor og det hjalp også usandsynlig hurtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første skoledag..............