Endelig hjemme………….. – Camilla Framnes
11 dage tilbage...

Endelig hjemme…………..

IMG_7101

Det hele føles rigtig helt nede i maven, ikke nogen ?midlertidig løsning? ? ingenting som ?bare lige skulle have været anderledes? ? NEJ alt er fuldstændig som det skal være. Som jeg skrev for noget tid siden, er vi lige flyttet, og GUD hvor har der været for meget af flytning for drengene og Jeg?..

VI trænger i bund og grund bare til at slå os ned og blive ? OG det kan vi virkelig her ALT er perfekt, og pladsen er her til os alle sammen.

Det er ikke nemt at finde noget lejemål som både skal været stort, billigt og ligge tæt på skolen ? en ting der har været sikkert fra starten af,  var at vi skulle blive her i byen tæt på Olivers skole ? og nu snart Sebastians skole også.

Vi manglede et værelse i november sidste år, men pludselig manglede vi 2 værelser ? da vi fandt ud af de glædelige omstændigheder ? lillebror i mavsen.

Sebastian og Amalie har delt værelse indtil nu i køjeseng/ mere Sebastians værelse end det har været Amalies self. fordi hun kun er hos os hveranden weekend. Men nu har Sebastian også fået sit værelse, og de lyserøde ting er kommet ud af hans værelse og HAN er så overlykkelig for sit helt EGET værelse. Han elsker det og elsker at tulle rundt og pudsle med alle mulige ting. ÅRhh der er ikke noget bedre end at sidde og kigge på sine børn lege, smile og grine – og bare få den følelse i maven af overvældende lykke. DER ER VIRKELIG IKKE NOGET STØRRE I LIVET END AT FÅ BØRN.

Det har været så vigtigt for mig fra starten af, at Amalie fik sit eget værelse så hun ikke følte sig udenfor. Det også vigtigt for mig at hun har muligheden for at komme her og have en veninde med når alderen er dertil ? Eller i det hele taget bare at hun har sin egen base her hos os, hvor hun kan koble af?.. Det noget jeg ikke selv har haft som barn (som weekend barn), og det giver følelsen af at være ?gæst? i eget hjem og det vil jeg på ingen måde have Amalie skal føle ? DET HER ER OGSÅ HENDES HJEM/HENDES BASE LIGESÅ MEGET SOM OS ANDRE.

Puh det har igennem årerne givet nogle flytninger med sig af flere årsager, men heldigvis er denne flytning kun et par huse ned af gaden. Ville ønske man bare kunne have fundet stedet ? og kunne være slået sig ned fra starten. Men sådan er det bare ikke. Heldigvis er vi i trygge og kendte omgivelser, da det er samme område som vi har været/boet I siden Oliver startet sin skole.

Nu er det slut, dette sted vi har fundet os nu er og bliver vores hjem ? og det føles så rigtigt helt nede i maven?? Så der ingen tvivl om at 2015 er VORES år, hvor vi kan slå teltpælene i jorden, trække vejret dybt ned i maven med en tryg og rolig følelse og lillebrors ankomst lige om hjørnet.

#Oliver#Sebastian#Amalie#Kevin#lillebror# – min højtelskede familie?????

IMG_7110 IMG_7108 IMG_7105 IMG_7104 IMG_7103 IMG_7102 IMG_7101 IMG_7100

 

//Camilla

 

psst…… flere har sprugt til mine plakater samt supermand/superpige plakater de er fra www.livink.dk – Tjek også Livink Aps på facebook.

Skriv en kommentar

 • Pia

  Hvor er det bare skønt at i har fundet den rigtige base for jeres familie og at alle følger der er plads til dem i ønskes en rigtig dejlig sommer og al mulig lykke til hele familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Dejlig somemr til dig og familien også. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Bramsen

  Hej Camilla,

  hvor er de hvide senge, med skuffer under fra? Dem som begge dine drenge har.
  Vh. Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annalise Andersen

  Kære Camilla.

  Hold op hvor jeg beundrer og respekterer dig.
  At du behandler Amalie som din egen datter er ikke en selvfølge, det har jeg set utallige eksempler på, men man kan virkelig mærke, at Amalie står dit hjerte nær.
  Jeg ønsker jer alle 5 – snart 6 – alt det bedste.
  Hilsen og knus
  Annalise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Sikke et lækkert hus I har fundet jer. Du har en rigtig god indretningssans, Camilla 🙂
  Har I fundet ud af lillebrors navn? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hei fine deg!
  For noen utrolig fine rom barna hadde fått seg. Du er så flink til å få det til, du er en så god mamma, alt du legger ut er så ekte, jeg elsker å følge deg 🙂 Bildene du har på guttene sitt rom falt så i smak hos gutten min på 7, så ser du har lagt ut link til nettbutikken du har kjøpt bildene i, vet du om det er lang leveringstid? Må sendes til Norge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Stine. Tak for de søde ord. Ved ikke om du har fået bestilt billederne. Men ellers skriv til dem, jeg er ret sikker på de sender til Norge. De er også på facebook https://www.facebook.com/livinkaps?fref=ts så kan du altid prøve og forhører dig med leveringstid mm. Håber det lykkes dig, vi er ihvertfald rigtig glade for vores pynt til hjemmet / Plakaterne. Dejlig dag //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hej Camilla. Virkelig smukt hjem i har fået jer der. Ved lige hvordan du har det. Min kæreste har 3 drenge som er her hver anden uge og jeg har fn pige fra tidligere som er her fast. Og nu en fælles lille ny dreng på 12 uger ❤️ Håber alt det bedste for dig og din skønne familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Lisbeth. Ja du kan også om nogen sætte sig ind i det som foregår i mit liv lige nu 🙂 Tak for de søde ord, og alt det bedste til dig og din familie. OG stort tillykke med jeres lille nye //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  FEDT for jer, at I endeligt er kommet på plads. Jeg har fulgt dig i mange år, og føler mig inspireret af dig og jer. Jeg kommer selv fra en lidt kaotisk familie, hvor jeg voksede op med min far og lillesøster, fordi min mor var psykisk syg. I dag er jeg 23 år. Jeg ønsker selv at skabe de rammer som jeg ikke altid selv har haft – trykke og barmhjertige rammer. Og det synes jeg i dén grad, at I har formået! Kevin virker som en virkelig sympatisk fyr, med hjertet på det rette sted. Ønsker jer alt held og lykke for fremtiden, og især med lillebror – det bliver så spændende.

  Mange knus
  Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Sophie. Tak for de søde ord. HELDIGVIS skal vi alle opleve medgang i vores liv, og lige nu er tiden hvor jeg virkelig synes jeg kan få lov at nyde det. Håber alt det bedste for dig og dine nærmeste. //CAmilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Smukke smukke Camilla.
  Glad for at i er kommet på plads inden den bette fis kommer til verden.
  Glæder mig til at hilse på ham (jer) når tiden kommer. Forhåbentlig inden længe.
  Kram Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 dage tilbage...