11 dage tilbage… – Camilla Framnes
Selv en strandet hval, kan være SMUK.......

11 dage tilbage…

IMG_7039

Så er jeg i dag 38+3, og det betyder der er 11 dage til termin??

Ihh det altså snart, jeg har pakket tasken til lillebror, og liften står klar ? Vuggen sat op og klar til lillebror kommer hjem. Nu mangler jeg kun min egen taske.

Jeg er så nervøs og spændt, og tanken om det er NU, altså lige om lidt er skisme lidt skræmmende. Vi glæder os så meget til at møde ham, og hvor er jeg spændt på at få små folk i huset igen det virker lige nu så underligt og uvirkeligt.

Ventetiden er nu ikke så dårlig når solen skinner, dog vokser alt der kan på mig med masse vand i kroppen. Aldrig har jeg prøvet at mine fingre sover konstant, og mine ben ser meget klamme ud. DET eneste jeg kan sige er jeg GLÆDER MIG MEGET TIL AT FÅ MIN KROP TILBAGE og jeg kan se mine fødder og ja alt andet thi hi.

Jeg har stornydt børnene med masser hygge og denne weekend er Oliver hjemme med Kevin og Jeg ? så dagen har stået på bordtennis turnering ? massere kvalitetstid med Største storebror Oliver.

De har grint som gale af mig, fordi min mave konstant er i vejen ????.. EN god undskyldning for jeg taber med vilje?. NOT????..

Ihhh vil lige dele mine seneste baby indkøb . Jeg var inde på siden www.becare.dk og forelskede mig i en strikketrøje til lillebror, jeg måtte bare være ejer af denne fine strik. Så lillebror er også klar til der kommer kulde, se billederne HVAD SYNES I? Jeg faldt over en oppustelig rygstøtte til barnevognen, som jeg også bare måtte eje. Jeg havde en til drengene og var sindssyg glad for den, men dette var ikke en man kunne slå sammen, og derfor endte jeg ofte med ikke at få den med fordi der ikke var plads. Men problemet løst, nu kan den komme i pusletasken og kan altid have den med på farten og puste op når behovet opstår. Tjek siden ud, der endnu flere lækre ting……..

 

Nu vil jeg vende tilbage til mine to fodbold tosser Oliver og Kevin som sidder klar til landskampen kl. 20.45???. Sidder i mon også klar hjemme i stuerne??

Fantastisk aften i skønne mennesker.

KOM SÅ DANMARK!

Skriv en kommentar

 • Louise Lulu

  Hej Camilla
  Jeg er lige vildt nysgerrig er lillebrors navn hemmeligt eller er det blevet “offentligt” og jeg bare er gået glip af det ? Men har spottet et W på kommoden under billedet af de andre børns forbogstaver og så blev jeg nysgerrig
  Hilsen Louise Lulu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Louise. Vi har ikke “offentliggjort” noget navn endnu, men nok mest af alt fordi vi selv er usikker. VI skal se ham først før vi ved 110 % hvad navnet endelig faldet på. SÅ i må vente lidt i spænding endnu 🙂
   //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Lulu

   Ok
   Rigtig meget held og lykke med alt hvad der kommer inden for en kort tid Du / i har en skøn familie og er sikker på ham lillebror bliver lige så fantastiske som dine andre børn – du vil blive savnet i de unge mødre

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Pedersen

  Hej Camilla. Har fulgt dig fra første afsnit af de unge mødre og drøm, syntes du var helt fantastisk og stadig er det og altid med benene plantet godt solidt på jorden vil ønske dig og alle dine fantastiske drenge al held og lykke i fremtiden, glæder mig til at følge dig på bloggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej bente. Tak for de søde ord. GLæder mig du følger med på bloggen. Dejlig dag. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Gjerding

  Kæreste Camilla, Tusind tak for din opfølgning på familie fronten, hvor er det skønt du overhovedet orker at tænke på os i denne skønne ventetid, og det viser jo bare endnu engang hvilken utrolig dejlig varm og betænkelig person du er. Jeg har fulgt dig siden du startede i de unge mødre og har været så heldig at være til et af dine foredrag sammen med min datter , og vi nød hvert sekund. Ønsker dig det bedste her i livet og glæder mig til at høre nyt når du får tid igen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Pia. Åhh tak for den varme søde besked, det varmer godt i hjertet. Glæder mig du har nydt oplevelsen af mit foredrag, håber der kommer flere af dem senere i livet. God vind til dig og dine kære også. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Jensen

  Hej Camilla Jeg syntes du har tabt dig vildt meget og det klær dig super godt og håber fødslen går som den skal. Dig og din familie må have en go sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Annette. Tak for de søde ord. God sommer til dig og din familie også. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte

  du er en fantastisk mor og Kevin en god far er jeg sikker på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Andersen

  Hej Skønne flotte gravide Camilla det så vildt at lige om snart har du 4 mænd i Huset Glæder mig så meget på dine vejne at du har Fundet din DrømmePrins og nu skal I være fælles forældre til Jeres lille dreng. Jeg har fulgt dig i Alle årene fra start til slut. Du er en super dejlig smuk og helt igennem meget kærlig mor og jeg er sikker på med Kevin ved din side så skal alt nok gå. Dine 2 drenge er bare så søde og velopdragne Håber du får en god fødsel med din kære Kommende mand ved din side. Ham måtte der sørme godt være nogen flere af. Ha en foresat dejlig aften og weekend, det jo ikke fordi du har så mange af dem igen men til gengæld går dine drømme i opfyldelse om den ” perfekte” kerne Familie. Ønsker Jer Alle 4 (5 snart) en god Sommer mange kram og sommer knus Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Camilla. Tak for din søde besked, og dine meget søde ord. Varmer mit hjerte. Helt fantastisk sommer til dig og dine kære også. Med venlig hilsen Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hey flotte tusinde tak for dit svar. Sikke et smuk billed af dig på Face det så spændende at det kan ske nu håber du ligger et billed op når Prinsen har meldt sin ankomst. God Søndag til ungerne og Kevin og dig. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Camilla. Tak for det søde kompligment. – Jeg LOVER at ligge billeder op af prinsen når han melder sin ankomst….. HOLD op hvor vi glæader os. Dejlig dag. // Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  hej Camilla jeg synes at du har tabt dig mange jeg har selv tabt ca 60 kg hvor mange har du tabt og håber at du sættet et foto af det lille ny og det er så dejlig at se at du har får en god mand Kevin er en dejlig mand og du er blev en flot dame hilsen Marianne håber at du kan læse jeg er ordblinde

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selv en strandet hval, kan være SMUK.......