Surprise party for………….. mig! – Camilla Framnes
Sund burger med bønnefritter

Surprise party for………….. mig!

Jeg har simpelthen de bedste veninder og familie??????. Jeg er rørt dybt inde i mit hjerte?

Jeg har for langtid siden aftalt med min veninde Sisse at vi skulle op til hende og spise brunch en ?dobbelt date? så vores mænd skulle mødes for første gang. Så det har jeg været vildt spændt og glædet mig til det. Så vi kørte derop til kl. 12.00, som aftalt.

Vi går op og Sissepigen står i døren og tager imod os. Jeg går ind i gangen, og skal kigger efter hendes kæreste for lige at hilse på. Jeg får øje på ham, men skisme om jeg ikke også lige pludselig ser min mor, søster, niece, veninde Line, min veninde/kollega Lene?.. Jeg taber fuldstændig og aldeles kæben, der babyblå baloner over alt, dækket det fineste bord, med ALT mulig lækkert mad og kage.

Jeg har ALDRIG nogensinde (trods det er min 3 graviditet) fået holdt babyshower, og det havde jeg fortalt min veninde Sisse for LANGtid siden, og det har hun husket???.. Armen siger det ikke ALT, så den oplevelse har hun givet mig. JEG er så rørt, tårende triller imens jeg sidder og skriver her.

Jeg føler mig så ufattelig heldig at være omgivet af så gode veninder og mennesker der tænker på mig. Jeg kan ikke beskrive hvor meget det betyder.

Der var gaver over det hele, som min niece hjalp med at åbne. Det flotteste gaver både til lillebror i maven og til moren/mig. Jeg fik 12 stk. stofbleer, 2 x bodyer m. 2x huer til i den fineste blå og grå farver, et lyseblåt fint sæt tøj, Tallerken med krus med de sødeste flyvemaskiner på, den fedeste flag/baner hvor der står lillebror henover, 3 stk. biderangler, De smukkeste guld øreringe som jeg kan pynte mig med, et Kähler hus som jeg har ønsket mig i evigheder. ENDNU ENGANG KÆMPE STORT TAK for alt de fineste gaver, selv gaver fra veninder som ikke kunne være der, armen jeg er rørt.

Virkelig lækker mad til den gravide her, også var der de sjoveste lege. Blandt andet en leg, hvor jeg skulle have bind for øjnene og give karakter på hvad jeg spiste. FØJ babymos og modermælks erstatning smager af L?! Men hvor var det altså bare skide sjovt. Jeg skulle også udfylde sådan en liste over hvad ?lillebror? arver fra hvem, også skulle alle de andre skønne kvinder gøre det samme bagefter, virkelig sjovt at se. Min store mave skulle også stå for skud da de andre fik bind på øjnene og skulle ramme tættest på navlen med en baby på papir. For hver leg udløste det også en gave til vinderen, SÅÅÅÅ sjovt.

Sidst men ikke mindst har vi selvfølgelig tipset på hvornår jeg føder, så det bliver skisme spændende.

kæmpe stort tak til mine veninder og familie som har lavet denne dag for mig, jeg er så glad rørt fyldt op med lykke.

I de bedste <3

Der er masse billeder foroven, hvis i trykker til siden på billedet!

Fantastisk søndag til jer alle sammen.

Skriv en kommentar

 • anne

  Er du halt norsk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Anne. Jeg er helt norsk, begge mine forældre er norsk, og jeg blev Dansk statsborger da jeg fyldte 18 år. Men er født og opvokset i Danmark. God aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anne

   Ok. Jeg har familie i alborg. Hvor I Norge er du fra? Jeg er selv norsk ☺ er du masse I Norge da?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Litte

  Ja, Camilla….man får som fortjent 🙂 og du fortjente det… – tror godt de kan li´ dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maybrit biil

  Hej Camilla sikkert en overraskelse du fik fra din veninder og familie , Kan godt forstå at du var rørt over det og vidste jo ingenting :)…….Det er hvad man kan kalde for ikke glemme sin venindes samtale , Og sikker nogle flotte gaver du har fået både til jeres lille ufødte dreng og dig Det er en dag du sikkert ikke vil glemme nogen sinde Og fedt at i alle har fået skrevet hvad jeres lille dreng vil komme til at arve og bliver sjovt at se hvilken dato der er blevet ramt rigtigt……Jeg synes du er en kvinde med en god personlighed og køn er du da også Dine store drenge er da mega søde og se på <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Maybrit. Tak for den søde besked. Det var helt fantastisk,så rørt. Fantastisk aften til dig. mange knus fra Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund burger med bønnefritter