Sund burger med bønnefritter – Camilla Framnes
Mandag ovenpå en lækker weekend

Sund burger med bønnefritter

2-4. pers.

500 gram oksekød

Mager ost

1. stk Aubergine

1. stk gulerod

1. stk rød løg

salat

Skyr

1. fed hvidløg

Frosne bønner

Salt og peber

Tænd ovenen på 180 grader varmluft.

Kom dine frosne bønner på en bradepande, drys med salt og evt. lidt olie. Ovenen i ca.  25-30 min.

Form dine bøffer med valgfri krydderi, og steges til de er gennemstegt, 1 minut inden bøffen tages af, kan en skive ost lægges på bøffen så det smelter. Skær auberginen i skiver, så steges de på panden så de bliver let gyldne. Guleroden rives med en gulerods skræller, i tynde lange strimler. Rødløg skæres i tynde skiver, valgfri salat snittes.

Lav din egen dressing med skyr.

Jeg brugte 2 dl. skyr, 1. stk fed hvidløg, tomatpure, citron, paprika, salt og peber.

Alle dressinger virker hertil, vær kreativ.

 Det er hurtig nemt at lave også smager VIRKELIG godt.

psst… Selv manden herhjemme synes det var et hit…………

Velbekomme i skønne folkens.

Skriv en kommentar

  • Karina

    Den burger skal jeg helt sikkert prøve. Elsker bønne fritter.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag ovenpå en lækker weekend