Fantastisk Børneweekend/Girls Night out med Fifty Shade – Camilla Framnes
Taco fredag, Vinterferie & Familien

Fantastisk Børneweekend/Girls Night out med Fifty Shade

Det har været en kanon weekend, gået hammerende stærkt.

Børnene har været hjemme i weekenden, og den har stået på en masse forskelligt.

Lørdag stod jeg op og lavede brunch til hele familien ?den mande/børnevenlige af slagsen?. Efter en masse morgenhygge, må jeg nok erkende jeg har OVERGIVET mig til ventebukserne, efter en dag på jobbet med hænderne fulde bogstavelig talt ? og er ved at miste bukserne?, tænkte jeg den går skisme bare ikke længere.

Så hele familien ind i bilen for at kører mod h&m. Normalt glæder jeg mig til at shoppe tøj, bare ikke denne gang, VENTETØJ, arhhhh. Jeg fik købt mig 2 par sorte bukser, 2 toppe der kan nå ned over maven, en nederdel og en sort gennemsigtig skjorte lige knap 700kr. Så kan jeg vist godt holde mig til det i denne graviditet. Heldigvis synes jeg faktisk det tøj var fint nok, sort sort og sort. Og så længe jeg har så mange habitjakker, så kan man få alt tøj til at se bare nogenlunde ud.

Så nu er jeg klar i noget nyt mammatøj til at komme ud og blive luftet. Skulle ud med en kollega, og 8 andre kvinder. Først ud og spise på Road66, og bagefter i biografen for at se den langt ventede film FIFTY SHADE.

Lørdag var også MGP fest herhjemme for børnene, som Kevin så måtte klare alene i mens jeg var ude og blive luftet. De hyggede sig helt vildt, og jeg fik sendt billeder løbende.

Inden jeg tog afsted, fik jeg sådan lyst til at komme i de høje hæle, og gøre lidt ekstra. Synes det føles som evigheder siden jeg har været ude og blive luftet. Og det egentlig også sjældent man føler sig bare lidt pæn når man er gravid. Jeg elsker min mave uden tvivl og synes det er hyggeligt, men jeg føler mig langt fra attraktiv, eller pæn. Så trængte til at gøre lidt ekstra.

Afsted det gik, ind og spise lækker mad, og videre mod biografen. Vi fik købt slik og sodavand, og satte os til rette i biografen, sammen med ALLE de andre kvinder ?SHIT der var mange?, salen var fuld. Det er den første film jeg nogensinde skal ind og se hvor jeg har læst bogen inden, så var mega spændt, men samtidig havde jeg ikke rigtig nogen forventninger til filmen.

Sjovt som vi sidder og venter, kommer der en masse grin forrest i biografen og helt naturligt kigger man ned? og der var seriøst noget at grine af. En medarbejder fra biografen kommer med nyt betræk til nogle sæder, samt plastik poser som bliver rullet ud over sæderne hvorefter der kommer klude ovenpå. ?ja hvis jeg skal hjælpe med at sætte tankerne i gang?, så er det jo en temmelig dirty film vi skal til at se, så kunne være der var nogen på nederste etage der blev utætte eller begyndte at dryppe ?hvis I forstår sådan en bette en?? HAHAHA hold nu kæft vi grinte, og ham medarbejderen grinte og han blev filmet og ja sikke en god start på en hed film.

Endnu en for første gang oplevelse, jeg var så opslugt af filmen jeg hverken fik drukket min sodavand eller spist mit slik, og det var der bestemt en grund til. Jeg var fuldstændig væk i den film og bum så var filmen bare færdig, og HOLD NU KÆFT HVOR JEG SYNES DEN VAR GOD. Jeg er ikke på nogen møde skuffet, andet end jeg IKKE KAN VENTE til den næste kommer. Synes den var så god, skuespillerne passede lige ind, stederne passede lige ind, ALT var bare lige i øjet. Jeg har hørt mange der synes den var dårlig, og den sikkert været bedre hvis ikke man havde læst bogen. Men den oplevelse havde jeg bare slet ikke tværtimod, tænkte jeg FEDT jeg har læst bogen, for så var der så mange ting som jeg vidste, ?det lidt svært at forklare?. Men dog en anderledes oplevelse at se en film, hvor man får SÅ meget at se under de hede scener. Men jeg kan helt sikker anbefale at tage ind og se den, hvis ikke man allerede har.

Men dagen i dag har stået i børnenes tegn med fastelavnsfest i boligforeningen hvor vi bor. Det var bare hammerne hyggeligt, og dejligt at hilse på nogle nye mennesker. IKKE nok med min overseje ridder blev kattekonge i dag, han var pave stolt for ikke at sige MOR her var MEGA STOLT. Senere var drengene ude og rasle lidt med 4 andre drenge som bor i nærheden i små 20minutters tid. Hvor de havde fået masse slik og nogle penge som kunne nydes inde i varmen. DE synes det var så sjovt, og var så stolte af det de havde fået. Ihh kan i huske da i som barn var ude og rasle!?!… Det kan jeg, og synes det var det fedeste. Lidt sjovt, for manden min herhjemme, synes det er så underligt / tiggeragtig at rasle. Det er det måske også, men det er bare tradition som så meget andet?. Det har altid været helt naturligt jeg som barn at være ude og rasle. Er det mon kun noget man gør ude på landet? Hvad er jeres holdning til at børnene er ude og rasle?

`boller op, boller ned, boller i min mave. Hvis jeg ingen boller får, så laver jeg ballade´.?..

Børnene er lige blevet puttet og nu varer det heller ikke længe inden jeg falder om. Jeg er sindssyg træt i dag, også skal vi også være klar til endnu en dag i børnenes tegn i morgen.

 

Mange knus fra Camilla

Skriv en kommentar

 • ann mari

  Hej Camillia elsker at følge med dig blog griner hver gang 😉 en god måde at følge dig på, nu du ikke er med de unge mødre mere 😉 har også købt din bog og den var virkelig god jeg er selv i gang med at tabe mig, det går fremad på den sunde måde.
  jeg har set filmen Fifthy Shades og den var virkelig god men jeg havde læst bogen inden og de balancerede fint sammen, godt nok lang tid inden nr 2 kommer 😛
  Nu bor jeg på Færøerne og vi synes ikke at rasle er at tigge overhovedet elsker når de kommer og banker på døren, men er det kun normalt at de får slik og intet andet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Ann Mari. Glæder mig du følger med på bloggen:) så glæder du dig ligesom mig meget til at den næste film af fifty shade kommer. Jeg glæder mig…. 🙂

   Dejlig aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg synes det er i orden. Det er SÅ sjovt for børnene og netop en gammel tradition.
  Jeg husker det selv for 57 år siden, hvor spændende det var at se gevinste……..
  Dog skal børnen ikke være for gamle, når de går ud, så bliver det tiggere mener jeg, altså ex 10 år.
  Hilsen jyden fra Århus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Helle. Jeg er enig børnene må ikke være for store, omvendt tænker jeg børnene skal også have en vis alder for at man vil lade dem gå ude. Årh jeg synes det er svært. Men rasle det fik de gjort 🙂

   Dejlig aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg raslede også da jeg var mindre – jeg var dog lidt genert, så syntes det var lidt svært kan jeg huske. Jeg tror at mange i dag bliver irriteret over at der kommer folk rundt, fordi de også kommer til halloween, og så er der alle de der indsamlinger, som også kommer rundt og kræver penge. Der tror jeg at jeg var heldigere da jeg var barn – også selvom jeg ikke huske at der var særlig mange der gav noget (er fra Østerbro i København). Men håber at man holder ved fejringen af fastelavn, og snart holder op med det amerikanske halloween…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   jeg er helt ening…. det kan godt blive for meget, men for MIG er fastelavn bare en tradition eller det var ihvertfald. 🙂 Og halloween er ikke noget vi dyrker. Men jeg gjorde meget ud af at de skulle huske og sige tak, og det ikke nødvendigvis var alle der vil give noget eller åbner døren el. lign. OG VIGTIG man var taknemlig uanset hvad….
   Men meget sjovt at hører andre om samme trationer 🙂 Dejlig aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  hej Camilla tillykke

  Jeg var ude og rasle som barn i Aalborg det var så hyggeligt .
  Nu har jeg selv 2 børn den stor var ude at rasle med nogen venner og den lille på 4 år gik vi sammen Med mig og manden og det var hyggeligt

  God mandag til dig og familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Dejligt at hører Maria…. Jeg synes også det vildt hyggeligt, og børnene ELSKER det. Dejlig aften til dig og familien.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nadja

  Jeg husker tydeligt hvor hyggeligt og helt fantastisk morsomt det var at rasle med ens venner og tage hjem bagefter og tælle mønter, spise slik og se film. Det var sku tider dengang. .

  Når det er sagt vil jeg faktisk indrømme at jeg igår da jeg så byens unger rasle fik den der “tigger-tanke” og fik det faktisk en smule skidt ved tanken om at byens unger skulle komme ved mig, fordi jeg “frygter” at ungerne helst ville have penge og ikke ville synes det var “fint/godt nok” at få slik eller lignende.
  Husker da tydeligt Hvordan man som barn selv måske var lidt grisk og helst ville have penge og faktisk blev en smule skuffet hvis man fik fastalavsboller eller slik, og nu hvor hele verden ændre sig ville jeg frygte at ungerne ville blive skuffet hvis de kommer herop da jeg er imod at give ungerne penge hvis man kan sige det sådan. . Jeg var sku nok selv lidt en tigger dengang, havde en hård barndom hvor man ikke blev forkælet som så mange andre bliver i nutidens Danmark.

  Jeg sad igår og tænkte på alt det her fastalavns halløj. Og jaa når Mathias bliver så gammel at han skal med sine venner vil jeg også give ham lov til at komme ud sammen med alle de andre, netop fordi jeg husker Hvordan suset bagefter fik en til at føle sig glad, godt tilpas og værdsat.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   du har ret, tænker også det er der man virkelig skal forklare og lærer hvad der er okay eller ej…. MEN har aldrog set det som tigger agtig, men du har ret og min kæreste har ret. DET er det… Men synes det er sådan en uskyldig sød og hyggelig ting.. 🙂
   Men fedt at hører dine tanker også, TAk :)…. Dejlig aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hej Camilla 🙂

  Jeg er selv fra landet og har raslet som barn, jeg synes det er så iorden.
  Det er den ene gang om året og folk ved man kommer, så synes jeg sgu ikke at det er tiggeragtig.
  Der er ingen der siger man skal smide 100 kr sedler i.. bare lidt slik og et par småmønter.
  Det er for gud skyld børn, kunne forstå hvis det var voksne der rendte rundt ved dørene.

  Har slet ikke set filmen eller læst bogen, har en datter på halvandet og en baby på 3 mdr. så har dæleme ikke lige haft tid. Skal da helt sikkert se den, når de kommer på dvd.

  Rigtig god uge til dig og stor respekt for alt hvad du har opnået, ønsker dig alt det bedste.

  Vil savne dig i de unge mødre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   DEjligt at hører der andre der også kan huske det fra sin barndom… OG synes det er helt okay…. 🙂 Tænker også det må være forældrens opgave i det her tilfælde mig, at forklare og vejlede i hvad der er rigtigt… Men den er svær.. Tak for de søde ord. Rigtig dejlig aften //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Enig, Kamilla! Så filmen i tirsdags, hvor der var verdenspremiere. Elsker filmen og har svært ved at forestille mig, hvordan jeg skal kunne vente et helt år på at se film nr 2. Så jeg må igang med bøgerne igen her i ventetiden.
  Jeg ved ikke hvem diverse anmeldere er, men jeg ved at jeg langt fra er enig…

  Ang fastelavn, så mindes jeg nu det var om mandagen man raslede efter skoletid. Måske jeg husker forkert. Jeg elskede at rasle da jeg selv var barn og mener absolut ikke det er at tigge men en sjov og hyggelig tradition, der er værd at føre videre. Mine egne børn (tvillinger på 2 år) er endnu for små til at rasle, men når de bliver lidt ældre, så skal jeg nok tage med dem rundt, så de kan få de samme hyggelige minder som jeg selv. Heldigvis bor vi i et kvarter, hvor folk er så skønne og elsker børn. Samtidig har børnene endnu engang mulighed for at fremvise deres udklædning så stolt 🙂
  Personligt nyder jeg de kære små som ringer på døren og efterfølgende synger en fin sang, ofte en smule falsk, og med et genert udtryk i ansigtet. Det er så hyggeligt!
  Omvendt kan børn godt blive for store til at rasle, det er ikke længere sødt når de f.eks. Når konfirmationsalderen, hvis du forstår..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg prøvet at rasle en enkelt gang som barn med en veninde. Mine forældre var af samme holdning som din mand. Nu som mor er det med blandede følelser, når jeg tænker på om jeg vil lade mit barn rasle. Han er kun knap 4 år, men jeg tror det bliver et nej. Det er jo at tigge lidt og nogen mennesker ser det som direkte tigger i. Samtidig er det lidt svært for vi giver helt sikker slik eller penge når der kommer andre børn forbi fra kvarter…. Hvis man har en tradition for det, så er det nok meget almindeligt og ikke så ilde set men jeg syntes den er svær…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Ja den er skisme svær….Men det er nok også alt efter hvad man selv er opvokset med!! Dejlig aften //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke thomsen

  hej camilla jeg syndes du er en skide god mor og syndes det var fedt at se dig i de unge mødre hver gang det var

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Camilla,
  En veninde og jeg var også i biografen og se Fifty i lørdags og vi skrald grinede også over showet nede på forreste række. Vi så dig ude foran og jeg vil bare lige sige, at du så altså smokin hot ud!! 😉
  God søndag,
  Hilsen Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Tina. Årh tusind tak for de søde ord… ÅRHHH ja det var simpelthen så sjovt, og self. sker det lige til sådan en dirty film:) hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  hej Camilla! Jeg har ikke læst de bøger, men ret god film, selvom den var ikke så slem(fræk) som jeg havde troet den var…så den også i aftes med min datter på 22 år i Næstved bio…og den næste skal jeg da også ind og se…for den lægger jo op til nr.2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Olsen

  Jeg er sgu nok lidt ligesom din mand. Jeg har ikke selv været ude og rasle og jeg synes egentlig heller ikke at det er noget jeg ønsker at min datter skal. Jeg har aldrig set det som en tradition hos mig.
  Jeg synes selv nu at det er irriterende at de kommer og at de forventer penge nogle af dem, og at de så ikke er taknemmelige for det stykke slik de ville få, men sådan er vi så forskellige. Det er vel noget med opdragelse at gøre. Men ellers elsker jeg fastelavn og se alle de små klædt ud. Nogle gange kunne jeg godt selv savne en fest for voksne med udklædning. ha ha

  Men lyder til en grineren oplevelse i biografen. Selv har jeg hverken læst eller ønsket at se filmen. Jeg er slet ikke under det Fifty shades hysteri der er. Kan være at jeg får øjnene op, men pt tænker jeg bare, godt at der er lidt husmor porno til lillemor og så at tøserne kan tage i biografen, hygge sig/grine, og gå hjem lidt halv liderlige til deres mænd. Ha ha

  Nyd resten af søndagen og hvor ser du skøn ud på billedet. 🙂

  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taco fredag, Vinterferie & Familien