Taco fredag, Vinterferie & Familien – Camilla Framnes
Friske forårsruller

Taco fredag, Vinterferie & Familien

Så blev der Fredag, og for os betyder det ikke kun dejlig børneweekend der er nemlig også VINTERFERIE!

Yeay, det er ren hygge. Jeg havde fri kl. 14.00 idag og kørte direkte i børnehaven for at hente Sebastian.

Vi susede i Føtex for at handle det sidste til weekenden og slik til disneyshow. Kiggede ihærdig efter en lille ting til Kevin, UDEN held. Vi går slet ikke op i Valentinsdag som jo er i morgen OVERHOVEDET, men jeg ville jo gerne bare forkæle lidt alligevel. Så det bliver i form af morgenmadbord i morgen, hjemmelavet gavekort med lækkerier? ?hvis i forstår sådan en bette en?. EJ et gavekort til voksenhygge på fredag, når børnene er hjemme ved de respektive forældre. Biotur, ud og spise, massage som udførers af Mutti her?. MIN mand trænger i bund og grund bare til at forkæles.

Efter at have handlet, kører vi ned på skolen efter Oliver og han står nærmest klar til at blive hentet for han sagde ?endelig mor, har bare kunne mærke du var på vej?.

Er nød til at fortælle en lille sjov historie. Kender i følelsen af man kan komme til at grine af nogen der kommer galt afsted, altså ikke alvorligt, men på sådan en krav måde?

Da vi går fra skolen, vælger Oliver at tage en anden vej end Sebastian og jeg, for at se hvem der kommer først. Jeg går ligeud med Sebastian bag mig. Oliver går mod højre, og Sebastian går og kigger efter Oliver? Lige pludselig lyder der et kæmpe klinggggg???.. Jeg skynder mig at vende mig om, og ser så Sebastian tager sig til panden, og står lige foran en stor pæl. Han græder ikke, men pylre lidt, og jeg kommer til at trække på smilebånden, og pr. automatik siger jeg mens jeg slår pælen ?sikke en dum pæl, hvorfor skulle den også gå ind i dig??. OGSÅ kan jeg simpelthen ikke holde masken mere, jeg stor GRINER?. ( OGSÅ mest fordi jeg selv har gjort det der så mange gange, og ja tænker i bund og grund “han er så meget min søn”, arvet mors klumpedumpe )Tror altså ikke Sebastian kunne se det sjove i det, men han trak alligevel på smilebåndet, og kigger sådan ´jeg er lidt sur faktisk mor´??.. TOTALT verdens dårligste mor, men for sivan det var sjovt.

Da vi så kommer ned til bilen, hvor Oliver står og venter siger han ?hvad var det for en høj lyd??, også kommer grinet igen. Og Sebastian siger ?pælen gik ind i mig?. Og Oliver siger ? det sku godt nok også mega dumt??. Hold kæft vi har bare vores måder at sige ting på, og det er skisme altid sjovt at være mor til mine drenge?..

Heldigvis kan vi alle grine sammen, selv i disse situationer hvor man laver en brøler. “Som temmelig ofte sker for os Framnes familien”.

Nå men Kevin er over for at hente Amalie i KBH, og kom ind med toget kl.17.10 så det passede med vi lige kunne komme hjem, og rydde lidt op dække bord og bikse maden sammen, så det kun lige skulle lunes når vi kom hjem.

ELSKER vores børneweekenderne virkelig. Vi har sådan en lille ?tradition? hjemme hos os, som består af vi hver fredag i børneweekenderne får taco eller pandekager med fyld. Det sundt nemt, og børnene ELSKER det.

Nu står den på Disneyshow, og senere xfactor?.. en weekend med massere af hygge…

 

psst…. se lige en MEGA flot tegning jeg har fået af Oliver igår med kommentaren “har tegnet dem du sådan elsker”…. Og selvfølgelig har han tegnet kähler vaser til mig med blomster…. Jeg bliver sku så rørt og blød om hjertet, der er ikke noget bedre end når de giver gaver de selv har brugt tid på….

Fantastisk aften skønne folkens?

Mange knus fra Camilla

Skriv en kommentar

 • Maibritt

  Føler mig super mærkelig at jeg sidder og griner over det, men kan virkelig se det for mig! Hvis jeg selv stod i situationen som dig var jeg flækket af grin 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  hejsa Camilla

  Først vil jeg skynde mig at sige tillykke med jeres familie forøgelse ❤️det bliver så dejligt for jeg. Er dig lidt ked af vi ikke for lov af følge med (men forstår dig godt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej:-)
  Skøn blog, super dejligt vi kan følge med i dit/jeres liv, tager hatten af for i lukker os ind:)

  Men kan ikke se billede at Sebastians’ flotte tegning. ?:)

  Rigtig god weekend til dig, Kevin og ungerne. Ja og rigtig god ferie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Hahah flad af grin her, kan lige se det for mig 😀 Griner også selv over sådan nogle ting selvom man ikke må grine hahah 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friske forårsruller