Fastelavn er mit navn – Camilla Framnes
Totalt overskudsmor på en Mandag……… ”Hvad sker der”

Fastelavn er mit navn

Nu KAN jeg ikke trække den længere, fastelavnstøjet SKAL indkøbes?.. Havde planlagt det skulle være i morgen, men da jeg har aftenmøde i morgen, måtte det blive i dag.

Der er nemlig fastelavn i Sebastians børnehave på Torsdag?. Og han ved allerede hvad han gerne vil være nemlig IRONman.

Jeg hentede drengene efter arbejde, vi skulle vi lige hurtig hjem og hente Sebastians sparermærkebog fra Fætter BR?.. Hans bog har været fuld længe, så havde lovet ham næste gang vi skulle i storecenteret kunne han få lov at bruge sin sparerbog (50kr).

Det her bliver hurtig overstået for vi vidste jo hvad vi skulle kører ud efter??. Så vi kørte direkte ind i Fætter BR, hvor vi hurtig kunne se en masse prinsesse kjoler og ikke meget andet???? ALT var udsolgt? Nå skidt pyt sagde jeg til Sebastian, der jo heldigvis en masse butikker at besøge endnu?. Sebastian kigger lidt rundt i BR, han havde jo nogle penge der skulle bruges? Han havde vildt svært ved at vælge og Oliver vidste ham mange ting han kunne vælge imellem??. Men han besluttede sig for at købe flere Zomlings til hans samling, 3 huse med Zomlings og ekstra Zomlings???. Åbenbart et hit, måske nogle af jer drenge mødre kender til dem….

Kan faktisk godt huske alle de sjove ting man selv samlede på som barn som feks. Caps, Spice girl kort, små fine neglelak?.. og TAMAGOTCHI ? kan I huske dem? Der gik sport i at passe så mange så muligt?. Ret sjovt at huske tilbage på???

Nå men vi gik over i Bilka, for så at se der også var fuldstændig udsolgt?. Igen kom jeg med mine opmuntrende ord, vi kører bare i legekæden??. Så kommer vi til legekæden, og JA rigtig nok ?DER FANME OGSÅ UDSOLGT????. ARGHHHH, nu er jeg bokstavelig talt ved at ?skide grønne grise?…. men siger igen til Sebastian skidt pyt, vi kører bare i Toyárus????? KRYDSER ALT FOR DER ER NOGET, FOR DET HER ER SIDSTE CHANCE??.

Vi kommer frem og styrter direkte ind med retning mod fastelavnstøjet, hvor ALLE kunder i toyarus også stod?.. Der er ingen IRON MAND at se, og desværre var han også udsolgt her???.. MIT hjerte bløder?..

Men før Sebastian når at reagere eller sige noget, falder han over Spiderman og sige han gerne vil være ham??? Jeg kan ånde lettet op, og skynder mig at sige ?SUPER, også meget sejere?.

Vi går lidt videre, og han finder det sejeste Riddertøj og han siger ?EJ DET VIL JEG BARE GERNE VÆRE MOR”, hvortil jeg svarer “selvfølgelig det kan jeg godt forstå, den er også bare mega sej”. Det er så smart og jeg finder et skjold til ham også, og tænker vi skal se om vi ikke kan skaffe en hest (altså en af dem på pind)? Det har de desværre ikke andet end en prinsesse hest, og synes måske ikke lige det passer til min overlækre ridder?.. Men skidt pyt, Sebastian ser hammer smart ud og vigtigst af ALT han er såååå tilfreds og MEGA glad?.

Heldigvis kunne jeg åbne lettet op og vi kunne tage hjem smilende dog med EN NOTE TIL MOR HER:

VENT ALDRIG NOGENSINDE IGEN TIL SIDSTE ØJEBLIK???..

Ja ja jeg ved det ? det kunne du vel have sagt dig selv? og ja, jeg er da et kæmpe fjols, men det her havde jeg slet ikke set for mig?. Det sker ALDRIG igen?.

Oliver er allerede vokset fra at klæde sig ud?. Han ville heller ikke klædes ud sidste år, men fik ham dog til at se lidt sporty ud, så kunne han være fodboldsspiller??. MEN den går ikke i år, han siger bare ?Moar gider du lige????.

Men han var mega god til at hjælpe lillebror…. Han er bare verdens bedste storebror….

Nu kalder madpakkerne inden jeg kan sætte mig i sofaen og måske lige nå det sidste af De unge mødre?.

Dejlig aften folkens?

Mange knus fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Totalt overskudsmor på en Mandag……… ”Hvad sker der”