Totalt overskudsmor på en Mandag……… ”Hvad sker der” – Camilla Framnes
10 timer i tog

Totalt overskudsmor på en Mandag……… ”Hvad sker der”

Sikke en mandag, hold da op der har været knald på, ´på den gode måde???? Jeg har haft fri i dag, fordi jeg skulle på sygehuset til misdannelse scanning kl. 10.10?. Mit vækkeur skulle ringe kl. 07.00, men kl. 06.00 hvor Kevin stod op, var jeg frisk som en havørn, for jeg har skisme glædet mig sådan til at hilse på drengene??. SÅ jeg sprang op på Olivers værelse hvor de sov sammen, og lå mig imellem dem og puttede lidt under dynen???.. Kevin skulle kører Oliver i skole i dag????.. For jeg havde en plan med Sebastian, jeg skulle jo senere afsted imorges, også havde jeg besluttet mig for at Sebastian skulle blive hjemme og morgenhygge?. Så vi spiste morgenmad sammen i stuen, med tegnefilm og starinlys og selvfølgelig dynerne?. DET rene hygge?.. DET er med at nyde Sebastian kan gøre det inden han som Oliver starter i skole til Sommer?. Så skal man jo møde kl. 08.00, også må ?Mor her? holde igen med at lave sådanne hyggeting i hverdagene?..

Kl. 09.15 kørte vi mod børnehaven og vi fik skrålet højt i bilen?.. Det vi nemlig skide gode til??. Sebastian blev afleveret, og jeg vender snuden mod sygehuset??..

Jeg skulle mødes med Kevin ved sygehuset, jeg er så glad for han tager med til alle de her babyrelateret ting???? Jeg har faktisk været ret så nervøs for i dag? tankerne flyver afsted, og frygten for der skulle være noget, med lillemanden i maven???.. Vi kom ind til scanningen, og hende som scannede os var ?undskyld mit sprog? fanme en skide behagelig kvinde?.. Hun fortalte hele tiden hvad hun lavede, og inden hun blev stille sagde hun ?jeg bliver lige stille et kort øjeblik, for skal lige koncentrere mig om?.!? man følte sig så tryg hele vejen igennem????.. ALT så ud som det skulle, og hun tjekkede alt, selv for hareskår, som hun sagde man normalt ikke tjekker efter, for man kan alligevel ikke gøre noget ved det før babyen kommer ud???.Men det er da sådanne ting som man gerne vil forberedes på tænker jeg, hvis det var tilfældet?.. MEN alt var fint, dog med en bemærkning om at, lillemanden overhovedet ikke var bleg for at vise frem hvilke dele han havde mellem benene, og at han havde store fødder allerede??.. Kevin så yderst tilfreds ud og sagde ?det også min dreng????? Virkelig en mandeting det der????..

Efter scanningen skulle vi op og tale med en læge omkring fødsel, da Sebastian er født med akut kejsersnit?. Med alle mine bekymringer omkring dette, kan jeg også skyde dem ned???. For jeg kom ind til 2 søde kvinder, som spurgte til mine ønsker??.. hvilket er at få kejsersnit? Men en kort snak om fordele og ulemper, tilbød til mig at komme til nogle samtaler for at være sikker på, at det er det rigtig valg for mig at vælge. De ville anbefale mig at føde normalt???.. Frygten for noget går galt igen og ender i Akut kejsersnit som sidst, skrammer mig helt vildt??. Men der er jo for og imod ved begge dele?. Dog kan jeg være med til at planlægge stort set alt, hvis jeg vælger at føde alm?.. Jeg er også forsikret at, der skal ske fremskridt hele tiden, og de lader mig ikke ligge så længe inden akut kejsersnit hvis dette skulle ende sådan????.. Det skal jeg nok fortælle mere om, når jeg kommer dertil???

Men alt i alt en positiv oplevelse i dag og alt er som det skal være????

MEN hold nu kæft et godt vejr i dag, og den sol giver mig så utrolig meget energi??. Så da jeg var færdig på sygehuset, kørte Kevin på arbejde igen og jeg kørte over på Shell??. For NU skal bilen fanme ha en ordentlig omgang?????? Den blev støvsuget, pusset ruder, tørt støv, kørt i vaskehallen???..DEN stængte virkelig, men nu er den tip top???..

Derefter kørte jeg over i børnehaven og hentede Sebastian efter at have haft en meget kort dag i børnehaven?? og derefter kørte vi over på skolen for at hente Oliver, præcis til han havde fri kl.14.00?. Jeg havde nemlig en plan?. Vi har ofte talt om vi skulle prøve og cykle hjemmefra os af og ned på Olivers skole, og tænkte vejret er perfekt i dag til at cykle en go lang tur?. Oliver var lidt skeptisk ved ideen, og Sebastian var bare super klar???. Vi får tisset af da vi kom hjem, og finder cyklerne frem og afsted det gik??

Det skal lige siges jeg aldrig har cyklet den tur før, det er jo ikke længe siden vi flyttede hertil. Jeg ved bare der er stisystem hele vejen til skolen?.. Vi springer ud i det, og ja vi når kun lige omkring første hus ved vores vej, og kan se cykelstien går meget op af bakke???.. Vi hopper af cyklen og trækker et godt stykke inden vi kan cykle igen??? ?KAN allerede mærke stemningen er ved at blive spændende????.. Oliver trækker lidt bagud, og jeg kan hører nogle små ord flyve ud af hans mund omkring hans cykel, som han bestemt ikke er tilfreds med???? Men men jeg er optimist og har sat mig for vi skal gennemfører uanset hvor mange bakker vi skal trække op ad??..

Vi er på afveje et par gange, men endelig kommer vi ud på nogle kendte stier, og så går det ellers ned af bakke, ned mod Olivers skole?.. 500 meter fra skolen, stopper Oliver op?? ?ja mor, nu ved jeg godt hvor skolen ligger, lad os kører hjem igen?? HAHA tænker jeg, hvortil jeg svarer? Nej Oliver lad os nu cykle herned, for jeg skal også lige i Rema1000 og handle ind til madpakker i morgen??? Oliver mener jeg bare kan tage Kiwi som vi sådan set holder ude foran, men MOR HER vil i Rema1000???

Jeg har ingen ide om hvor langt der egentlig er??? OG der er fanme langt???.. Finder jeg ud af??.. Specielt når en af børnene allerede er begyndt at beklage sig for LANGTID siden???..

VI kommer til Rema1000 uden de store problemer og får handlet? Drengene får hver en yoghurt som vi lige kan sidde og nyde ud i solen inden vi vender snuden hjem af på cykel. ?jeg kigger på klokken, og kan se tiden er ved at løbe lidt for stærkt, for Sebastian skal til Gymnastik i dag også kl. 17.00???..

NU skal jeg ellers love for resten af hjemturen sådan set er op ad bakke bogstaveligtalt?. Vi cykler ikke længe før vi er nødtil at springe af og trække hele vejen???.. Nu er det ikke kun Oliver der brokker sig over sin skide cykel, men Sebastian har meget pludselig fået meget ondt i sit hjerte???. ?hvortil jeg ikke kan lade være med at grine lidt, og siger til Sebastian at jeg er sikker på det er fordi han bliver forpustet, at det godt kan gøre lidt ondt i brystkassen?????

Ja jeg kunne forsætte mennnnnnn efter Sebastian har kastet sin cykel og sin hjelm, græd og græd???? Oliver har kastet sin cykel, fordi det var en værre lorte pis cykel??.. JA jeg stod og holdte min cykel, fuld af varer, og tænkte flere gange AV mit bækken og min mave???. ?HVAD fanden har du rodet dig selv ud i???? Jeg kiggede flere gange og overvejede skal vi hoppe på en bus?? MEN nej SKU, vi skal fuldfører! Men ved nærmere eftertanke kan jeg godt se, at det nok ikke lige var en mandag, efter børnehave og skole vi skulle udforske min ide?.. Så efter godt halvanden time hjemmefra, kørt/gået ca. 6 kilometer , lander vi endelig hjemme. PUHHHHH

VI har ikke langtid tilbage, så Sebastian springer i han gymnastik tøj, fuld fart derudaf til gymnastik??..

Hjemme efter halvanden time?. Hurtig lavet noget mou suppe, med flutes?. Smurt madpakker og ryddet op efter dette? kan jeg hører der er meget meget stille indefra stuen, og rigtig nok??? Der lå begge mine drenge så sødt inde på sofaen og var gået fuldstændig og aldeles kolde???.. OG jeg havde endda fuldstændig overskudsaftig tænkt jeg ville forkæle dem lidt for deres MEGA gode indsats i dag, ved at bage nogle boller/som så blev til kanelsnegle fordi der ikke var mere grahamsmel…. `tror bestemt ikke de klager over den del af det´??. Men ja duften var begyndt at brede sig indtil stuen, men der lå de ligeså sødt og sov???..

Så op i seng med dem, og nu har jeg MANGE MANGE kanelsnegle som, jeg tror der er 3 mænd store som små bliver glad for at få med i skole, børnehave og arbejde imorgen?????.

OG nu er mor her faktisk også fuldstændig færdig, træt.dk??????..

Snart kommer manden min hjem, og SHIT jeg glæder mig til vi kan ligge os og snakke og SOVE????.

Undskylder mit ufattelig lange blogindlæg??. Psssst?. Har kortet det meget meget ned?????

Fantastisk aften alle i skønne folkens?.

 

Mange knus Camilla

Skriv en kommentar

 • Jannie

  Hej Camilla.

  Jeg kan godt forstå jeres dilemma. Jeg fødte selv den første ved akut kejsersnit, og da nummer 2 kom kun 11 mdr senere, vil de råde mig til at få planlagt kejsersnit. Det har min mand og jeg selv ikke fortrudt. Det var en rigtig dejlig dag, alt var så planlagt og de var super søde alle sammen, og ja der var jo lidt med at man skulle blive lidt længerer på sygehuset. Men nu venter jeg så nummer 3 og var slet ikke itvivl, da de spurgte om kejsersnit, så det skal være onsdag den 15 april. Jeg vil hellere være sikker, end jeg vil være bange for at skulle igennem akut kejsersnit igen, for det var en forfærdelig oplevelse. Glæder mig til at følge med hvordan det går.
  Mvh Jannie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Ih det er altså en rigtig skøn blog 🙂 Det er hyggeligt at læse om din hverdag. Dog har jeg en lille detalje, og det er dine mange punktummer i træk. Det gør det lidt anstrengende at læse, når det pludselig hopper en ½ linje hen, og du gør det ofte 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Beklager Amalie, en MEGA dårlig vane… Skal love at tænke over det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Man kan sku kun elske dig!
  Godt du Blogger når man ikke kan følge dig i DUM mere. Du er klart mig et forbillede og jeg elsker din energi og den livsglade pige du er ! Ønsker dig ALT godt med din super lækre familie ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Fuld fart over feltet.! Det første af dine indlæg, jeg har læst, men bestemt ikke det sidste. Tusind tak for fornøjelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Det jeg glad for at høre… Dejlig aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ANJA

  Åhh håber de er lige så søde derinde når jeg skal til nakkefoldsscanning, er så pisse nervøs, men godt du lige siger de er søde derinde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Haulric

  er i begyndt at snakke navne til lille bror får lover og Sebastian lov til betens eller er det kun jer voksen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Vi har talt om nogle, og gør det ofte over aftensmaden. Men vi stadig ikke helt sikker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  åååh du godeste en fortælling 😀 tak for et godt grin 😉 og tillykke med en vellykket scanning – de overskydende kanelsnegle kan du roligt sende til mig 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  FANTASTISK fortælling. Du er en super mor, og så skønt at høre din måde at håndtere tingene på…

  Keep on going. Jeg glæder mig allerede til næste indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Lind

  Hej.
  Du er bare en total overskudsmor, en rigtig sej en af slagsen..
  Håber det bedsge for dig og dine kære.. Og at du får en god fødselsoplevelse denne gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenette

  Dejligt at jeres lille dreng er velskabt. 🙂
  Sjovt nok så lyder scanningsdamen som hende der scannede mig, da jeg ventede vores søn. Hun sagde nemlig også, at hun lige ville blive stille lidt, når hun skulle koncentrere sig. Plus hun også kiggede efter hareskår. Er også fra Aalborg, så kunne meget vel have været den samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Kunne det sagtens være, hun var simpelthen så rar….. HELT ked af jeg ikke fik det sagt til hende, for den ROS fortjenter hun virkelig………. og tusind mange tak…. // Dejlig aften…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenette

  Hvor er du bare en fantastisk kvinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Åhhh tusind tak skal du have Lenette….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Åhhhhh Camilla! Hvor er det dog fantastisk at følge med på din blog, og ELSKER at du siger tingene som det er!!!
  Glæder mig rigtig meget til at følge med i guldkklump nr 3!

  Kæmpe knus- Og godnat, sov riiiiigtig godt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord Caroline…. DU kan tro vi glæder os til han kommer herhjemme…. 🙂 Tak og du må også sove rigtig godt… NAtte nat

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 timer i tog