Sunde bananpandekager

Big Hero 6

IMG_5008

Ihh vi har haft en hyggelig dag i dag? vi har faktisk ikke lavet noget som helst næsten, men gud hvor er det også bare dejligt engang imellem?..

Vi sov lidt længe i dag ?så længe man kan med børn i huset??.. Så det betyder nærmere vi dynehyggede langtid til morgen?. Så havde vi jo lovet prinsessen vi skulle i biografen og se Big Hero 6, se traileren her?? JEG BLIVER ALDRIG FOR GAMMEL TIL AT SE TEGNEFILM?????.. Den kan helt sikkert anbefales, shit hvor var den altså bare god?. Jeg var igennem hele følelsesregistret, og ?JA? jeg er en af de forældre der sidder og griner med i biografen til tegnefilm, og græder når der sker noget sørgeligt?.. Ville gerne fortælle en masse om den, men ville jo være skide øv for jer der overvejer at tage ind og se den?..

Aftensmaden til aften…..

Børnene herhjemme får lov at vælge aftensmad engang imellem, eller de får i hvert fald lov at have med indflydelse?. Så Amalie skulle bestemme menuen i dag, og til min store overraskelse vælger hun så at bestille Medister med kartofler og brun sovs????? WHAT????? Tusind år siden jeg har fået det, og faktisk får jeg kun medister hvis Kevin har lavet mad, for det er ?Mor? mad, altså det skal forstås sådan det altid min mor som laver medister?? Men er det medister hun vil have, skal hun få det?.. Så jeg havde 2 stk. Larsen slægtninge som var yderst tilfreds til aften?.. Jeg lavede mig selv nogle stegte grønsager til med gulerod, løg og spidskål? stegt på panden med lidt soya og chili, det smager ski altid så godt????.

Nu skal der bare hygges på sofaen med frugtfad, starinlys og melodi gram prix?????.. Dog er jeg vidst den eneste herhjemme der gider at se det???.. MENNNNNN så må de tage en for holdet, jeg spiste jo også medister J ¨

 

Dejlig aften i skønne mennesker?..

Mange knus fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde bananpandekager