20+0 idag som tiden dog flyver – Camilla Framnes
Talkshowet De Unge Mødre 10 år på tv i aften kl. 21.00

20+0 idag som tiden dog flyver

IMG_4978

I dag er jeg halvvejs 20 uger henne i min graviditet, shit hvor går tiden bare hurtigt på alle måder. Det er sjovt denne graviditet føles som den første, fordi det er så utrolig langtid siden sidst. Men faktisk synes jeg også der mange ting som jeg ikke har lagt mærke til i de andre graviditeter. Måske det er fordi jeg er meget mere afslappet i denne graviditet, og nyder det på en anden måde og føler det faktisk er okay jeg er gravid. Giver det mening? ? ikke helt sikker på jeg selv ved hvad jeg mener, men det er min følelse i kroppen.

Troede jeg var færdig slut prut med at få børn, men sådan var det heldigvis ikke, men følelsen jeg har haft om ikke at skulle prøve at være gravid igen og accepteret at der er noget jeg ikke kommer til at prøve. Men nu har jeg mulighed for det hele og JEG VIL DET HELE.

Jeg har været til kønsscanning, skal have taget mavebilleder, baby skal have taget billeder når han er et par dage gammel. Sådanne ting som jeg aldrig fik gjort med Oliver og Sebastian.

Dog kan jeg mærke som 3.gangs gravid der ikke er så mange bekymringer som tidligere, og tror lidt mere på min intuition-mavefornemmelse frem for at panikker over de mindste ting, ?måske det også har noget med alderen at gøre? ARGHHH HVA??. MEN der er dog andre ting der bekymre mig helt ekstremt meget, det er kiloene der langsom kommer snigende, faktisk vil jeg sige jeg er angst for at blive TYK TYK igen, og tanken om jeg kommer til at stå der hvor jeg har stået tidligere. Men trøster mig lidt med jeg har kontrol og min underbevidsthed ikke vil tillade jeg bliver så tyk igen????.Men jeg er så bange?? Jeg er jo konstant sulten, lyst til kage, MAD MAD MAD MAD konstant i hovedet på mig. Hvorfor er det aldrig salat man har lyst til men alt det som FEDER nemlig den skide kage, specielt når jeg er gravid.

JEG SKAL FOR ALVOR TIL AT FINDE DE SUNDE BAGEOPSKRIFTER FREM, SÅ JEG KAN FÅ LOV.

Men tænk sig der allerede er gået halvdelen af min graviditet, og jeg er stadig i mit samme tøj og kan også mærke skridtet til ventetøj er stadig meget svært for mig. FOR der har jeg ikke kontrol, jeg mærker meget efter på hvordan mit tøj sidder i stedet for tallene på vægten. SÅ VÆGTEN STÅR I FITNESS WORLD HVOR JEG BLIVER VEJET ENGANG HVER 14 DAG. Men puh jeg er ikke enig med den vægt?

Men struttende mave og struttende bryster det er sku da flot ´griner´. Synes jeg for første gang ser rigtig GRAVID ud og ikke bare tyk, så elsker sku min bule trodsalt kiloene?..

Nu der 20 uger tilbage at nyde, og glæder mig til endnu mere babyshopping.

Der er 3 utålmodige børn herhjemme som venter spændt på ankomsten af lillebror, nogle mere end andre. Amalie og Sebastian glæder sig vidst mere end storebror Oliver, for han gider ikke bliver forstyrret om natten ?det kan der vel også være noget om??..

 

Fantastisk aften alle sammen<3

//Camilla

Skriv en kommentar

 • Maria

  Hej camilla.

  Tillykke med familie forøgelsen.

  Du skriver du især har lyst til kage. Tjaa det kender jeg kun alt for godt. Men da jeg er diabetiker har jeg måttet sadle om. Og jeg har fundet en side der hedder sukkerfri kager.dk (noget er bedre end andet.) men faktum er, at der til dem bruges perfect fit og det er både sukker og fedt regulerende. Så dermed henvender det sig både til diabetikere og folk der gerne vil sparre på kalorierne. Men ikke alle ting er helt nemme at finde i supermarkederne. ( måske nemmere i aalborg, end i hjørring?!) ellers kan det meste og mere til fået på en side der hedder med24.dk. (Prøv f.eks at søg på isis derinde?) Dette firma har hjemme i løkken. (Tror dog “kun” det er en web shop.)

  Du er super sej. Og hold op en udvikling gennem årene. Har fulgt dig helt fra du fødte oliver. Og set dig i føtex i aalborg da du var der. Set jer i rema1000 i storvorde. Kommer selv derfra.

  Held og lykke fremover til jer alle.

  Kh maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Maria. Tak for tips – Det vil jeg helt sikkert lige google……… Lykke til dig også. Dejlig aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Fin mave du har Camilla. De er slange opskrifter kunne være skønne at få fingre i. Har selv lige fået en søn og der er da lige et par kg der skal af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Stine. Jeg vil smide opskrifter op løbende 🙂 Dejlig aften.//Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette jensen

  Hej Camilla hvor er du bare flot og sej en pige alt lykke og held til dig og din familie knus Jette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Louise

  Ved hvordan du har det med de forbandede kilo.
  Det lykkedes mig at tabe mig 18 kg under min 2. Graviditet, men tror kun det lykkedes fordi jeg fik graviditetssukkersyge og måtte lægge min kost helt om..
  Var så virkelig også meget stor inden, så der var nok at tage af

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Ann-Louise. SKide godt gået alligevel, og tabe sig under graviditeten. Jeg havde en forventning om jeg sagtens kunne holde mig helt fra de søde, fordi jeg var jo inde i sådan en god periode. MEN må sku erkende der sker et eller andet med kroppen, og lysterne ændre sig, desværre ikke til det bedre. MEN holder mig selv i kort snor. Men stoppede med at ryge som jeg fandt ud af jeg ventede mig, og det har bestemt heller ikke gjort det bedre. Håber ikke du har måtte døje med sukkersygen efter. God vind til dig. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann-Louise

   Hej igen

   Heldigvis ingen sukkersyge til mig efter fødsel, men desværre har man jo 50% risiko for at udvikle sukkersyge senere hen i livet når man først har haft det som gravid.
   Måske også derfor at jeg for små 3 år siden besluttede mig for at tabe mig yderligere og 35 kg er der røget.
   Var forøvrigt fantastisk motiverende at læse din bog – synes bare du har gjort det SÅ godt! Thumbs up til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Camilla.
  Tillykke med du endnu engang skal være mor og så til endnu en dreng… Fødte min første i sommer og det er det bedste..
  Mht kiloerne så har jeg som dig selv døjet med vægten i MANGE år og vil blot dele med dig at når man er blevet rykket op i hovedet og ved man aldrig vil blive tyk igen, så bliver du det ikke.. Jeg tog ialt 17 kg på, hvor de første 10 kom hurtigt fordi jeg var så ramt af kvalme de første måneder og kun spiste pommes frittes. 😀 Da det holdte op synes jeg faktisk det var til at styre og havde besluttet at jeg ville tage mig sammen, og ikke bare æde.. Det lykkes. Nu her 6 mdr efter mangler jeg lige et par kg og så er jeg tilfreds… Tro på det og hold dig selv i ørerne..
  Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Louise. Tillykke med jeres barn. SKIDE godt gået, hvor fedt at hører der også er andre der står med samme følelse, men faktisk også har taget effære. Kæmpe skulderklap herfra. GOD vind…. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hej Camilla.
  Først stort tillykke, med mave og til din familie, de skal være stolte af at have dig i deres liv. Du er så fantastisk, nu bliver det kedeligt at se de unge mødre. Du var den jeg holdt mest af. Men dejligt at du lader os følge dig her på din blog, det er jeg dybt taknemlig for <3.
  Jeg er mormor til 4 dejlige "unger". Så syntes jeres forældre også skal have et stort tillykke, der er ikke noget bedre end få børnebørn, dejligt at få den opgave at forkæle dem, og måske gøre det man ikke fik gjort med sine egne børn, da hverdagen kunne være ophængt 😉 .
  Knuz Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Pia. Tak for lykønskningen, og de søde ord. Glæder mig du vil følge med på bloggen. JEG skal give beskeden videre til mine forældre og kevins, så pænt af dig. Dejlig aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tillykke med graviditet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Fogh

  hej Camilla

  Du stråler af glæde, har to børn på 6 og 2 år. Jeg var heller ikke så nervøs anden gang, men der havde jeg også tabt mig utrolig meget før jeg blev gravid igen. Har også nogle opskrifter jeg brugte under den anden gravitet.

  Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Jannie. – Hvis du vil dele ud af dine opskrifter må du MEGET gerne, det vil jeg være dybt taknemlig for. EFTER nyt inspiration. Dejlig aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Fagerlud

  Endnu engang tillykke med mavsen.
  Du er super flot gravid.

  Du skriver at du foralvor skal finde de sunde bage opskrifter frem.

  Der findes en lækker opskrift på chokoladekage uden sukker, men med andre ting som søder, ligesom der er en opskrift på en lækker tærte med æbler, den er uden mel og sukker. Den er med mandelmel, kokosolie og dadler som gør en lækker sød.

  Du må sige til hvis du vil have et par opskrifter til den søde ventetid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tusind tak, det var sødt sagt. 🙂

   SEND gerne opskrift på chokolade kage, elsker ny inspiration, så ja tak mange tak. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hvor er du flot gravid Camilla <3 Bliver helt skruk når jeg læser dit indlæg, og glæder mig til at jeg skal være gravid igen.
  Held og lykke med resten af graviditeten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Helene. Tak for de søde ord. Held og lykke til dig også, når graviditeten kommer til jeres familie. Dejlig aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cita madsen

  hvor er du flot selom at du er gravid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanet

  Hej Camilla.
  Jeg undre mig lidt over, hvem er Amalie? ^.
  Ellers nyd din lille baby dreng i maven, det måske sidste gang det sker ;).
  Ønsker her alle sammen al’ held og lykke fremover 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Chanet. Amalie er Kevins datter, min bonus datter. God aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelica

  Årh ja.. Du var en underlig hysterisk pige engang… det er så fantastisk at have fulgt lidt med i kulissen..
  Sikke en udvikling du har gennemgået!!
  Du er smuk inde og ude. Lækker bolig du giver jeres lille mand.!!

  Nyd ham i maven. Pludselig er han her, og så savner man den der ubeskrivelige unikke oplevelse at bære en baby..

  Held og lykke med alt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Bare en smule hysterisk Haha 🙂 JEG stornyder maven så længe det varer. God vind til dig også. Dejlig aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Baunhøj Hansen.

  Hej Camilla. Jeg skriver til dig, fordi at jeg har født for 4 mrd. siden og kiloene vil bare ikke forsvinde, forsøger at spise så sund som muligt, og går hver dag. Nu har du formået at ryste alle de imponerende kilo af og du ser skide godt ud. Har du ikke nogle gode råd til, hvordan jeg kan banke de trælse kilo af

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Lotte. Tillykke med jeres familieforøgelse. Jeg vil gerne dele ud af mine erfaringer, det lover jeg at smide op snarest 🙂 Dejlig aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hold nu op, kære Camilla, den babyhule sidder så smukt på dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Baunhøj Hansen.

  Hej Camilla. Jeg skriver til dig, fordi at jeg har født for 4 mrd. siden og kiloene vil bare ikke forsvinde, forsøger at spise så sund som muligt, og går hver dag. Nu har du formået at ryste alle de imponerende kilo af og du ser skide godt ud. Har du ikke nogle gode råd til, hvordan jeg kan banke de trælse kilo af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  har du billeder af dine andre graviditeter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Line. Ja det har jeg, skal prøve og finde dem frem fra gemmeren 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Camilla
  Stort tillykke med baby boy og hvor ser du smuk ud som altid og med babybulen. Hel og lykke med den sidste tid som gravid og håber det kommer til at gå godt uden nogen problemer.
  Hilsen Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hej Camilla 🙂

  Jeg spiser også LCHF og det er faktisk super godt 🙂 det står for Low Carb High Fat og går i bund og grund ud på at fjerne stivelse og sukker fra kosten 😀
  F.eks kan du lave blomkålsris i stedet for almindelige ris og hvis du ikke fortæller dine børn om udskiftngen tvivler jeg på de opdager det ! Man river bare blomkålshovedet (eller blomkålshoveder alt afhængig af hvor mange der spiser med) og koger det i 2 minutter – mums !
  Jeg lavede en lækker kyllingeret den anden dag, som du ksn gå opskriften på hvis du er interesseret ? Og har også en på lækre brownies man kan spise med god samvittighed 🙂
  Min datter er fra 13. Juni 2014 (en fredag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   SEND gerne opskrifter. – Ja denne kender jeg, og har faktisk tildels selv fulgt den her inden jeg blev gravid. Der er nogle ting som jeg synes giver vildt meget. og så længe man må spise sig mæt så jeg fan. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  kære Camilla
  Er selv blevet mor til barn nr 3 for lidt over et år siden.. Og du skal nok komme tilbage i samme form som før du blev gravid, og må sige at maven klær dig super godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  puha, dine ord ramte lige plet med at blive tyk igen. Jeg er selv 19+0 i morgen og har selv tabt 40 kg og mine tanker går konstant på at jeg ikke vil tage på osv. Det er så svært, vil kalde det en form for angst med det ekstra vægt. Det sætter så mange tanker i gang.
  Kan følge dig 100 % og ønsker dig alt positivt fremover <3
  Mvh Nadja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tillykke til dig Nadja med graviditeten. Håber angsten frygten kan vendes til de positive og hjælpe os med at ikke tage så meget på fordi vi har fokus på det. God vind til dig, og held og lykke med bebs – Dejlig aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Wow…!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Synes det lyder meget bekendt det med den følelse 😉 .. Har det på samme måde!

  Kommer sådan til at savne at kunne følge med i De Unge Mødre, du er jo total ynglings Camilla 😀 Men, som du vist selv har sagt – så har du gjort dit .. Så vil jeg følge med på bloggen i stedet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Du er fanme smuk gravid Camilla. Nyd din graviditet i fulde drag. Jeg er sikker på at din søn blir lige så skøn som sine brødre og lige så smuk som sin mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Held og lykke med familie forøgelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Camilla
  Tillykke til dig og Kevin 🙂
  Kan du ikke få dig en instagram profil, så kan man også følge lidt med der 🙂
  Kh en navnesøster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Camilla, super flot navn 😉 – Tak for lykønskningen. Måske jeg sender der også, det skal jeg ikke udelukke 🙂 Dejlig aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Eriksen

  Stort TILLYKKE ! 🙂 Det fortjener I – I er det perfekte match <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta Pedersen

  syntes du er så flot Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Lykke Thomsen

  Kære Camilla & Kevin.

  Jeg blev bare så glad da du igår fortalte at i skal have en dreng og det vil jeg ønske jer og jeres to dreng og jeres pige stort tillykke med.
  Igår var en mærkelig dag for selvom jeg blev glad for jeres nyhed så blev jeg også trist over at vi ikke længere skal følge dig og din familie mere, men har fuld forståelse for at i ønsker noget privatliv nu!
  Og så tænker du måske hvor vil hun hen med at det der, jo jeg syntes at du skal vide at jeg tager hatten af for dit mod, for det må det kræve når man viser begge sider af medaljen.
  Camilla du kan være stolt af dig selv, din familie og hele dem måde du har taget de 10 år på.
  Mange kærligstøtte hilsner fra
  Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Rikke. Tusind mange mange tak for din besked, og de rosende ord. Det varmer meget, og ja det er blevet til mange år på godt og ondt på kanal 4 son nu ender. Rigtig dejlig aftrn til dig. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Camilla
  Jah det er vildt som tiden går og nu skal du snart Være mor for 3 gang igen . Men det er så fedt at se at stadigvæk holder ved livsstilen selvom du er gravid og har lyst til alt muligt usund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rita

  stort stort tillykke med den lille ny hvornår skal brylluppet stå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du er super sej Camilla og jeg har altid synes, at du var en god mor. Og du er en skide flot pige. Tillykke med din graviditet og held og lykke fremover. Du fortjener det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvornår skal du føde? Og held og lykke med den kommende baby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  rigtig stort til jer to dejlig personer hvor er det. Dejligt at i skal havde en lille sammen i er et mega godt par. Knus fra Susanne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Mortensen

  Åh hvor lyder det dejligt Camilla. Får helt lyst til selv at få nr 3:)
  Det er så dejligt når man føler man er meget mere sikker og afslappet i sin graviditet. Håber alt det bedste for jer alle, du er for sej og et fantastisk menneske og mor. Hilsen fra en stor beundre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord Janni. Ja det er bare helt specielt og STOR nyder det. Dejlig aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  Stort tillykke med det hele !
  Du strålede også helt da du var på skærmen i går .
  En skam vi ikke ser dig der længere – men glæder mig til at følge udviklingen her på bloggen i stedet .
  Alt held og lykke med fremtiden herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Hejsa
  Hold op hvor er du flot gravid, det sidder jo helt rigtigt. Al held og lykke fremover, det fortjener du virkelig. Du er et af mine forbilleder 🙂

  Mvh Hannah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Held & lykke med baby, når han melder sin ankomst og selvfølgelig også til de kommende storsøskende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hej Camilla 🙂 stort Tillykke med din graviditet 🙂 held og lykke med det hele:)
  Knus fra Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Camilla.
  Dejligt at vi stadig kan følge dig og skønt at se at det går jer så godt. Du er super flot gravid!
  Du skriver at du døjer med sukkertrang og sikkert også kort mæthedsfornemmelse. Og kunne ikke dy mig for en anbefaling til dig! Jeg vil virkelig anbefale dig LCHF. Ikke som kur, men som livsstil. Min kæreste og jeg har levet efter det i over 1 år. Det er super lækker mad, som man bliver MÆT af og derfor langt bedre kan stå imod sukkertrang. Helt fantastisk! Det er blot én af fordelene.
  Mange venlige hilsner og ønsket om det bedste for jer fra Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Maria. Tak for de søde ord. Kan du uddybe LCHF?? Lyder spændende. JEG er dog ikke i tvivl om det skyldes min graviditet jeg får mine “lyster”, havde så godt styr på de lyster inden. MEN det kommer godt nok snigende igen 🙂 Vil meget gerne hører mere, og evt. nogle opskrifter? // Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ebba

  Stort tillykke <3
  Du er og bliver ved med at være min farvorit fra DUM –
  Du er sej og en fantastik mor og kvinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lomholt

  Hvor synes jeg bare det er super fedt du har lavede denne blok 🙂 Du er en fantastik person, og har inspireret mig meget. Jeg er første gangs gravid og er i uge 17. 26 år, og glæder mig rigtig meget. Men Camilla du er helt sikker en meget stor inspiration kilde for rigtig mange piger. Held og lykke med den lille ny 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Louise. Tak for de søde ord. STORT tillykke til dig med graviditeten, håber det går godt og du kan nyde det. Held og lykke til dig også. God aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Du er så smuk, og sikke en fin mave du har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Du er så smuk, og sikke en fin mave du har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kibenich

  Forstår hvordan du har det. Da jeg var 3 gangs gravid var det præcis det samme jeg følte. Her hjemme vil storbror kun være storbror igen hvis vi lover ham en lillebror. Han har 2 små søstre og det er altså ikke det samme . Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   HAHA Louise det er sjovt. For Oliver herhjemme sagde han vil have en lillesøster for de driller ikke ligeså meget som en lillebror.Men sådan blev det ikke, og det han nu også glad for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Du er sååååå smuk gravid Camilla ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Camilla 🙂 Jeg synes din baby-bule ser rigtig fin ud og du lyder til at være meget OBS på din kost og krop, så jeg tro ikke at du skal være bange for at blive TYK TYK igen 😉 Jeg er selv 18+0 i dag og har kæmpet med en spiseforstyrrelse i mange år, så jeg kender udmærket godt til din frygt om at tage på. Men jeg har bare erkendt at en graviditet er en jo ikke evigt, så der må man godt synde lidt ekstra (jeg foretrækker sjovt nok også kagerne frem for grøntsagerne, så vil sætte pris på hvis du gad poste nogle sunde kageopskrifter). Jeg synes det er super fedt at du har lavet den her blog nu hvor du (desværre) ikke er med i de unge mødre mere. Jeg glæder mig til at følge med og super mange gange tillykke til dig og din ‘hubby’ med den lille dreng 😉 Mange varme hilsner fra Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Simone. Tak for de søde ord. Ja meget obs utrolig som sådan noget kan fylde. – Men hvor er det flot du er kommet dertil hvor du er, OG kæmpe stort tillyke med graviditeten. JEG går i projekt bage sundt i uge 8, så der lover jeg at jeg deler ud af min sunde opskrifter på bageværket i gemmeren. VED der er nogle rigtig gode imellem. Glad for du vil følge med på bloggen. Rigtig god aften, og held og lykke med graviditeten. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Du er smuk gravid. Og hvis du ser tilbage på den tid som du frygter at ligne igen så skal du ikke være bange, for du er langt fra hvor du var dengang. Den mave sidder flot og skulle du tage mere på end du håber så har du klaret et flot vægttab før og det ville du kunne klare igen hvis det blev nødvendigt. Du har kamp gejsten, viljen, styrken og ikke mindst manden til at støtte dig. Held og lykke, hvis nogle fra de unge mødre kan få folk til at grine så er det Kevin og dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Dorthe. Årh tak for din søde besked. JA jeg ved jeg kan, men frygten er der. Dejlig aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Jeg er vild med dit gode humør! Og nyder at følge dig! Jeg har termin om 2 uger med en lille dreng!
  Kan godt følge dig med hensyn til at der kommet kilo på igen, har tabt 30 kilo og nu har jeg taget 20 på, det er svært at accepter, men der er selvfølgelig en god grund til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Du sød tak for din besked. Tillykke med din graviditet, hvor spændende du er ved enden. Ja det med at komme op på hesten igen, og det kan man hvis man vil. SKIDE flot du har tabt dig så meget. Dejlig aften //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Du ser super godt ud også med baby hulen. Dejligt at du kan give dig selv lov til at nyde det hele denne gang.

  Stort tillykke med kommende baby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jørgensen

  Du er smuk, Camilla. Rigtig meget held og lykke med det nye drengebarn.
  – Er i egentlig flyttet.? Synes at omgivelserne ser anderledes ud.
  Med venlig hilsen Camilla.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Camilla. Tak for de søde ord, vi glæder os meget. Ja vi er flyttet i et dejligt rækkehus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kimmie

   Hej.. Dejligt at læse med her

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorthe

  Du er super smuk. Nyder det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Held og lykke med den kommende baby
  Knus fra Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak Anette 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisette

   har du nogen gode sunde opskrifter du vil dele?
   Er selv i uge 31+5

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tillykke til dig med graviditet. Jeg smider opskrifter op løbende, i uge 8 går jeg i gang med bagening, så smider jeg nogle opskrifter op 🙂 Dejlig aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nicole Knudsen

   Tillykke med barn håber om det bliver en pige nå nu du har to dejlige drenge

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Talkshowet De Unge Mødre 10 år på tv i aften kl. 21.00