Talkshowet De Unge Mødre 10 år på tv i aften kl. 21.00 – Camilla Framnes
Velkommen

Talkshowet De Unge Mødre 10 år på tv i aften kl. 21.00

De Unge Mødre 2015

Så kom dagen, TALKSHOWET De Unge Mødre 10 år på tv Kanal 4 i aften kl. 21.00

Noget jeg altid glæder mig til i de unge mødre er sæson start, og specielt når det til afveksling sker noget andet.

Denne gang er helt specielt for mig, fordi jeg fik nemlig den fantastiske mulighed for at stå bag mikrofonen og interviewe som ?live reporter?, alle de skønne unge mødre som kom forbi den røde løber.  Skide fed oplevelse, og glæder mig som en gal til at se resultatet, ?beskeden om at skal være mig selv, burde jo faktisk ikke være så svært? – Men shit jeg havde nerver på, det var jo ?min første gang? på den anden side?.. Kunne jeg godt vende mig til!

Det altid en fornøjelse når vi bliver kaldt sammen til sådanne begivenheder, for det er jo OS mødre´s chance for at se hinanden nye som gamle, hygge og dele vores oplevelser med hinanden på godt og ondt. Det sku altid sjovt, også er vi SKIDE gode til at hygge os.

I aften i talkshowet tager jeg også officielt min afsked med De Unge Mødre, og de havde lavet et fint tilbageblik på de 9 år jeg har været med, der måtte løbe et par tårer ned af kinderne?

Glæder mig til at se med i aften, lad mig hører jeres mening!

Rigtig dejlig aften, mange knus fra Camilla

Følg mig via Bloglovin

Skriv en kommentar

 • Malene

  hej Camilla.

  . Først stort tillykke med graviditet.. Jeg har fulgt med dig hele vejen og jeg synes du er en dejlige kvinde.. Jeg er meget stor fan af dig.. Er da meget ked af at du ikke er med mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Kjærsgaard

  Hej Camilla 🙂 super ærgerligt at du ikke skal være med i de unge mødre mere, for du er helt klart den jeg syntes bedst om. Har din bog og den er super god og har læst den flere gange og kommer helt sikkert til at følge dig herinde 🙂
  Håber på alt godt i fremtiden til dig og din familie 🙂
  Mange hilsner fra en super fan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  da du sagde det blev jeg faktisk lidt ked af det jeg har længe set de unge mødre men du har altid været min ynglings ❤️ men dejligt så at kunne følge med her på bloggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Rasmussen

  hej Camilla
  De unge mødre bliver ikke det sammen uden jer 4. Har fuldt med fra dag et af. Sikkert en udvikling der er sket med dig og alt det du er gået igennem. Kan heldig hvis følge lidt med da man ind i mellem ser jer i byen. Held og lykke med jeres/ dit 3 barn. Har selv to en af hver. En søn på næste 3 år (12 april) og en datter på næste et år (24 april) og hold op det kan være hårdt men det er det hver. Alt held og lykke frem over

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Marlene. Tak for de søde ord og tak for lykønskningen vi glæder os rigtig meget. Ja det sku hårdt nogle gange, men giver dig fuldstændig ret i det er det hele værd. Dejlig aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Camilla

  Ærgerligt du ikke skal være med i De Unge Mødre mere , men har også fulgt dig i alle de 9 år . Du er en fantastisk mor og har 2 skønne drenge ! 🙂

  Tillykke med i venter jeres fælles barn 🙂

  PS kommer nok til at følge lidt med her på Bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Svensson

  Hej camilla.har följt dig sen i början av unga mödrar, tycker att du är en fantastisk jordnära kvinna som gått igenom mycket på många plan, jag hoppas man får följa dig på annat vis på din resa och eran fina familj, du och kevin har en underbar kemi, och jag önskar er allt gott och lycka till med erat lilla mirakel i magen och som familj. Ta hand om varann och kärleken. Allt gott önskar jag från sverige 🙂 / emma.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord Emma. Mange klem sendes til Sverige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Borsgaard

  Jeg har fulgt dig lige fra starten og synes at du har været fantastisk og følge og se hvor meget du har udviklet igennem tiden, og du har bevist at man godt kunne tage en uddannelse selvom man har børn.
  Jeg håber at du får det rigtigt dejligt fremover og jeg glæder mig til at følge dig her på sitet.

  Hilsen Lone Boesgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Lone. Tak for de søde ord, og tak fordi vil følge med herinde. //Camilla – Dejlig aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Hej Camilla.
  Vil lige starte med at sige stort tillykke med det kommende familie medlem.
  Syntes det er rigtig trist du stopper elsker og følger dig i din dejlige familie, havde også håbet vi kom til at se jeres lille ny og måske jeres bryllup. Jeg har altid syntes du var en kanon god mor som altid har været der for dine børn og sat dem først.
  De unge mødre bliver ikke det samme denne gang uden dig og dit gode humør og din måde at få alt til at se lyst ud selv på en mørk dag.
  Håber dig og din familie får et rigtig godt liv frem over unden tv i jeres hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Bettina. Tak for de søde ord, samt lykønskningen. Desværre bliver der ikke mere tv i denne omgang, ihvertfald ikke de unge mødre. (IKKE at jeg har noget i planerne). Men håber du så vil følge med herinde i stedet. Rigtig dejlig aften til dig. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Camilla

  Mange ting er sket på 9 år.
  Jeg elsker at du altid tager tingene for det de er. At du altid forsøger at sætte din familie i højsædet. At du kalder en spade for en spade og en skovl for en skovl. Uanset alder kommer vi alle ud for udfordringer i vores liv og med vores børn, og hvis vi bare kan komme igennem dem med bare halvt så meget energi og engagement som dig, så gør vi det godt. Jeg ønsker dig og din familie alt mulig lykke fremover…

  Hilsen
  En trofast seer gennem 9 år
  Mia

  PS. Jeg kommer nok til at følge lidt med her ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Mia. Det varmer, tak for de søde ord. Jeg er jo nu engang bare Camilla fra Mou 😛 Rigtig god vind til dig, og TUSIND tak for du vil følge med her på bloggen. Fantastisk aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Er bare helt enig med Louise, de unge mødre er ikke det Sam uden dig Camilla for du er sku bare så mega sej. Held og lykke med baby og hele din familie. Mvh Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  Held og lykke i fremtiden 🙂 du vil med sikkerhed blive savnet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hej Camilla! Tråkigt att du inte ska vara med i de unga mödrar! Har följt dig och tycker att du är en helt underbar människa och mamma 🙂 . Är glad att jag kan följa dig och din fina familj på din blogg istället. Grattis till er väntande lilla bebis <3 . Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Eva. Tak for lykønskningen, og glad for du vil følge med på bloggen. Dejlig aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jane

  Hej Camilla
  Jeg har fuldt dig fra første dag du var med du er en super god mor for din dreng og bliver det også som kone til Kevin og jeres fælles barn Camilla du har været så sej også da du tabte dig knus Jane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hej Camilla !!

  Som så mange andre skriver så er du jo nærmest som en veninde og da jeg blev gravid havde jeg dig i tankerne når jeg tænkte på hvilken slags mor jeg ville være (indtil videre går det meget godt) hehe 🙂
  Jeg er LYKKELIG over du har lavet denne blog for kunne da ikke overskue tanken om at min “veninde” smutter, haha ! Så kan jeg vist godt opsige mit nutv abonnement og følge med her i stedet 🙂
  Og tillykke med familieforøgelsen til jer alle ! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Nicoline. Årh tak for de søde ord, og glad for du vil følge med her på bloggen 🙂 Tusind tak for lykønskningen, Vi glæder os rigtig meget til Juni. Rigtig dejlig aften. Knus Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betinna Torp

  Kanal 4 bliver ikke det samme uden dig sveske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Litgov

  Hej Camilla!
  Det har været en fornøjelse at følge dig i de unge mødre, og jeg ønsker dig og din familie alt held og lykke fremover.
  Rigtig stort tillykke med at der er en lille ny og lækker babyboy på vej, er sikker på du kommer til at klare det til UG, ligesom du har gjort med Oliver og Sebastian.
  Personligt har du og vil altid være min ultimative yndlings-mor i de unge mødre. Du har virkelig bevist at man ikke behøver at være dum og ubegavet, for at være en ung mor, som programmet har et rygte for. Jeg synes du har klaret det super godt, og glæder mig til at følge dig videre her på bloggen 🙂
  Mange knus fra Melanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Melanie. Tak for din søde besked, vi glæder os alle sammen til babyboom til sommer, bliver så spændende. Meget glad for du vil følge med på bloggen. Dejlig aften //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Damgaard Jensen

  Hej Camilla.

  Jeg giver Linda ret..! Når man har fulgt dig så længe, smilet, hygget og følt med dig føler man sig næsten som en veninde..
  Jeg synes du er et fantastisk menneske, og lige meget hvad folk har eller vil sige til dig ang. 3 børn 3 mænd så skid hul i dem de må virkelig have et kedeligt liv siden de gider at gå op i det..!
  Jeg synes du er fantastisk og det er vi sikkert mange der gør – så husk det istedet…! Glæder mig til at se showet i aften.

  Knus Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  De Unge Mødre bliver ikke det samme uden dig, det bliver helt kedeligt nu…..
  Håber alt godt for dig og din familie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Der røg den sidste chance for at lokke min kæreste til at se programmet med mig ☺️ Han hader programmet, medmindre det er dig det handler om

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kevin " Framnes" Larsen 23

  Pisse flot side Camilla, synes du er MEGA cute 🙂

  Synes faktisk også at du er den sejeste af de unge mødre…….. Bare jeg havde en pige som dig…. nåååå nej, det har jeg jo 🙂 Og tak for alt……

  Elsker dig for altid….

  Kh

  Din for evigt…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   TAKKK skatte <3 Du sku så tossssss………….. Masse Love til dig honey…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette Frederiksen

  Hej Camilla.
  Åh nej.. Du og din familie kan da ikke “bare” forlade os..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Lisette. Desværre jo på skærmen, men I kan følge med her på blokken. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Du er virkelig en solstråle historie! Du vil blive savnet på skærmen hver tirsdag Camilla!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  hvad skal der dog blive af “de unge mødre” uden dig fantastiske Camilla 😉 jeg har fulgt dig fra start til slut, og beundre dig for vildt.
  Jeg er selv ung mor, og skal have mit 3. Barn med den 3. Fader og EN af grundene til at du er så fantastisk at følge, er at vi på mange måder minder om hinanden. Det lyder måske dumt, men når man har fulgt en på tv i 9 år, så føler man sq at man kender dig som en “veninde”.

  Åh hvor kan jeg godt forstå det bragte tårer frem og se tilbage på de 9 år der er gået. Der er sket SÅ meget, og du bliver bare mere og mere fantastisk. Du er simpelthen SÅ sej.

  Held og lykke med alt fremover, vi kommer til at savne dig SÅ meget i “de unge mødre” :'(

  Kram fra Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Linda. Tak for de søde ord, og må sige ELSKER DIG ALLEREDE en som står samme sted som jeg selv. hvornår skal du nedkomme med dit 3. Barn? God vind til dig og familien.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda

   syntes os bare det er FANTASTISK at der står en i samme situation som mig, da mange godt kan se ned på at man har tre børn med tre forskellige fædre. Og vi er jo bare et eksempel på at det SAGTENS kan lade sig gøre, og fungere fuldstændig som andre familier 😉

   Jeg er desværre ikke gravid endnu, men håber på det SNART sker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  din unge mødre bliver aldrig det samme uden dig! Du er en stjerne Camilla og jeg beundre dig helt forfærdeligt meget! ❤️ du for sej.

  Kram Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen