Velkommen – Camilla Framnes
Nem aftensmad

Velkommen

3Hej alle sammen.
Mange tak fordi du kom forbi min blog, jeg har lavet denne blog for at kan dele ud af min hverdag og oplevelser og måske inspirerer med en ting eller to.

På denne blog vil du kunne finde ud af hvilken person jeg er og hvad jeg går og laver ved at følge med i alt fra mine tanker, oplevelser, ideer, hverdagens kedelige gøremål som madlavning/huslig pligter, børn, ferier mm. Men også et sted hvor jeg gerne vil dele ud fra mit ‘galekøkken’ med ugens opskrift.
Håber du vil synes om min blog.

Mange varme knus fra Camilla

Skriv en kommentar

 • Heidi Hagelskjær Petersen

  Hej Camilla

  Er ked af at høre du stopper i de unge mødre da du var en af dem jeg elskede at følge, Sikke en udvikling du var ung som jeg selv var da du fik Oliver og anede ikke hvad der ventede dig men hold da op du voksede med opgaven..
  Du er en fantastisk mor med et utroligt overskud syntes det er så sejt du både har fået uddannelse og taget den meget svære kæmpe kamp op mod kiloene og lykkedes med begge dele med stor succes..
  Derudover har du også mødt din soulmate og manden i dit liv Kevin som virker til at være en fantastisk mand og jeg ønsker jer alt mulig held og lykke fremover , er glad for at du har lavet denne blog så man kan følge jer fremover nu hvor i venter barn samme ( Tillykke )..
  Knuz Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Heidi. Tak for de søde ord, og manga mange tak for lykønskningen. Glæder mig du vil følge med på bloggen. Dejlig aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jørgensen

  Hej navnesøster, jeg har også fulgt dig siden showets start og har sgu måtte bide mig lidt i læben over, nogle af ting, du har været igennem, er jo lidt ældre end dig, så man har lidt moderlig “love” til dig og dine skønne børn (ikke på den dårlige måde) og der er da også faldet nogle tårer i årenes løb, f.eks bruddet med Christian og alt det du var igennem der. Kan dårligt nok skrive uden lidt tårer i øjnene . Men glæder mig over denne her blog og kunne følge lidt med på sidelinien igen. Alt muligt held og lykke herfra, det fortjener du.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Camilla – Skide lækkert navn. 🙂 Tak for de søde ord, varmer meget. Glæder mig du vil følge med på bloggen. Dejlig aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paw Juel Winther

  Hej Camilla.
  Jeg vil savne dig i de unge mødre, jeg har fulgt dig i alle årerne. Du er en rigtig sej person der trods megen modgang er kommet videre i livet og så ha du oven i købet fundet Prinsen på de hvide hest” som man siger, jeg ønsker Jer alt godt fremover, jeg er glad for at jeg kan følge dig her.
  Venlig hilsen Paw.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annalise Andersen

  Hej Camilla.
  Hvor vil jeg dog savne dig i de unge mødre. Du har vel nok gjort det godt, du er en super god mor, du har taget en uddannelse, og nu venter du barn igen med manden i dit liv. Jeg ønsker jer alle alt godt i tiden, der kommer, og jeg vil glæde mig til at læse, hvad du har at berette i din blog. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord. Glæder mig du vil læse med på bloggen. Dejlig aften //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Larsen

  Camilla vil bsre sige du gør det skide godt, og stort tillykke til jer begge to med den lille ny.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Bengtsson

  Hejsa Camilla.
  Alt held og lykke til dig og din familie fremover

  Venlig hilsen Anne Bengtsson

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Knudsen

  kære Camilla Jeg vil ønske alt godt for jer fremover. Vil komme til at savne at du ikke er med mere. Mange varme hilsen fra anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Anne, Tak for de søde ord. God vind til dig og dejlig aften. //Camillq

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  Hej Camilla
  Jeg har fuldt dig lige fra starten af og vil savne dig i de unge mødre, det bliver ikke det samme uden dig:-) jeg har set dit foredrag i Odense og læst din bog og det at følge dig har betydet meget og du skal vide jeg synes du er sej og en fantastisk mor.
  Vil glæde mig til og følge dig på bloggen og se dine spændende opskrifter.
  Du har haft stor betydning for mig

  Hilsen stephanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Stephanie. Tak for de søde ord. Glad for du vil følge med her på bloggen. Dejlig aften //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Lund

  Hej Camilla.
  Ville bare lige sende en hilsen og så synes jeg du er sej. Har selv kæmpet med overvægt. Jeg valgte i 2010 og få fattig bypass, og det har hjulpet mig med at tabe 70 kg. Så vil følge din nem mad for det ser lækkert ud, kan være det lan hjælpe mig med at holde min vægt.
  Hilsen Sanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Sanne. Tak for de søde ord. OG skide flot med dit vægttab. Jeg vil dele opskrifter løbende men ihvertfald ONSDAGE. Dejlig aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle jill Nielsen

  Camilla jeg håbet du fand ud at det med barnevogn som vi skrive om side gang vi ses samme. Helle. Jill.nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Jill. Jeg fandt en rigtig fin barnevogn i Frederikshavn, så det er klar til baby ankommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Camilla.

  Tusind tak for at vi må følge dig på din blog nu hvor du ikke med virker i de unge mødre mere jeg har fulgt dig siden du medvirkende første gang i de unge mødre. Så har fulgt dig i dine op og nede ture. Men Camilla vil bare sige du er en for sig mor til oliver og Sebastian og dig og kevins første barn sammen.

  Har dog også fulgt dig i da du med virkede i de unge mødres drøm og da du tabte dig meget har også læst din bog den er rigtig god du er virkelig for sej håber du kan inspire mig med hvordan du har tabt dig som du har da jeg selv har et ønske om et varigt vægt tab.

  Med venlig hilsen Rikke ps håber du vil skrive til mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Rikke. Mange tak for de søde ord, og glad for du vil følge med på min blog. Det betyder alverden jeg kan inspierer andre mennesker 🙂 Dejlig aften Knus Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Nielsen

  Hej Camilla held og lykke med jeres nye liv og det er bare så stærk gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maren Bielefeldt

  Hej Camila
  Synes det er så fedt at du laver denne blog når du nu stopper i “de unge mødre”.
  Har fulgt dig og de andre mødre siden jeg var 8 år nu hvor jeg er 15 beundre jeg dig kun mere og mere.
  Har stor respekt for din beslutning og beundre dig virkelig.
  Synes lige du skulle vide at du har været en hjælp til mig og har også været som et af mine forbilleder….
  Glæder mig til at følge med i dit liv på en anden måde end TV!

  Alt held og lykke til dig og din lille familie fremover….

  Knus Maren

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Maren. Tak for dine søde ord, Betyder alt jeg kan være med til at inspierer andre folk, UDEN selv at vide det 🙂 Gør mig sindsygt glad!! Takkk Held og lykke til dig også. Knus Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem aftensmad