I dag er jeg halvvejs 20 uger henne i min graviditet, shit hvor går tiden bare hurtigt på alle måder. Det er sjovt denne graviditet føles som den første, fordi det er så utrolig langtid siden sidst. Men faktisk synes jeg også der mange ting som jeg ikke har lagt mærke til i de andre graviditeter. Måske det er fordi jeg er meget mere afslappet i denne graviditet, og nyder det på en anden måde og føler det faktisk er okay jeg er gravid. Giver det mening? – ikke helt sikker på jeg selv ved hvad jeg mener, men det er min følelse i kroppen.

Troede jeg var færdig slut prut med at få børn, men sådan var det heldigvis ikke, men følelsen jeg har haft om ikke at skulle prøve at være gravid igen og accepteret at der er noget jeg ikke kommer til at prøve. Men nu har jeg mulighed for det hele og JEG VIL DET HELE.

Jeg har været til kønsscanning, skal have taget mavebilleder, baby skal have taget billeder når han er et par dage gammel. Sådanne ting som jeg aldrig fik gjort med Oliver og Sebastian.

Dog kan jeg mærke som 3.gangs gravid der ikke er så mange bekymringer som tidligere, og tror lidt mere på min intuition-mavefornemmelse frem for at panikker over de mindste ting, ”måske det også har noget med alderen at gøre” ARGHHH HVA……. MEN der er dog andre ting der bekymre mig helt ekstremt meget, det er kiloene der langsom kommer snigende, faktisk vil jeg sige jeg er angst for at blive TYK TYK igen, og tanken om jeg kommer til at stå der hvor jeg har stået tidligere. Men trøster mig lidt med jeg har kontrol og min underbevidsthed ikke vil tillade jeg bliver så tyk igen………….Men jeg er så bange…… Jeg er jo konstant sulten, lyst til kage, MAD MAD MAD MAD konstant i hovedet på mig. Hvorfor er det aldrig salat man har lyst til men alt det som FEDER nemlig den skide kage, specielt når jeg er gravid.

JEG SKAL FOR ALVOR TIL AT FINDE DE SUNDE BAGEOPSKRIFTER FREM, SÅ JEG KAN FÅ LOV.

Men tænk sig der allerede er gået halvdelen af min graviditet, og jeg er stadig i mit samme tøj og kan også mærke skridtet til ventetøj er stadig meget svært for mig. FOR der har jeg ikke kontrol, jeg mærker meget efter på hvordan mit tøj sidder i stedet for tallene på vægten. SÅ VÆGTEN STÅR I FITNESS WORLD HVOR JEG BLIVER VEJET ENGANG HVER 14 DAG. Men puh jeg er ikke enig med den vægt…

Men struttende mave og struttende bryster det er sku da flot ´griner´. Synes jeg for første gang ser rigtig GRAVID ud og ikke bare tyk, så elsker sku min bule trodsalt kiloene…..

Nu der 20 uger tilbage at nyde, og glæder mig til endnu mere babyshopping.

Der er 3 utålmodige børn herhjemme som venter spændt på ankomsten af lillebror, nogle mere end andre. Amalie og Sebastian glæder sig vidst mere end storebror Oliver, for han gider ikke bliver forstyrret om natten ”det kan der vel også være noget om”…..

 

Fantastisk aften alle sammen<3

//Camilla