99 I Blog

20+0 idag som tiden dog flyver

I dag er jeg halvvejs 20 uger henne i min graviditet, shit hvor går tiden bare hurtigt på alle måder. Det er sjovt denne graviditet føles som den første, fordi det er så utrolig langtid siden sidst. Men faktisk synes jeg også der mange ting som jeg ikke har lagt mærke til i de andre graviditeter. Måske det er fordi jeg er meget mere afslappet i denne graviditet, og nyder det på en anden måde og føler det faktisk er okay jeg er gravid. Giver det mening? – ikke helt sikker på jeg selv ved hvad jeg mener, men det er min følelse i kroppen.

Troede jeg var færdig slut prut med at få børn, men sådan var det heldigvis ikke, men følelsen jeg har haft om ikke at skulle prøve at være gravid igen og accepteret at der er noget jeg ikke kommer til at prøve. Men nu har jeg mulighed for det hele og JEG VIL DET HELE.

Jeg har været til kønsscanning, skal have taget mavebilleder, baby skal have taget billeder når han er et par dage gammel. Sådanne ting som jeg aldrig fik gjort med Oliver og Sebastian.

Dog kan jeg mærke som 3.gangs gravid der ikke er så mange bekymringer som tidligere, og tror lidt mere på min intuition-mavefornemmelse frem for at panikker over de mindste ting, ”måske det også har noget med alderen at gøre” ARGHHH HVA……. MEN der er dog andre ting der bekymre mig helt ekstremt meget, det er kiloene der langsom kommer snigende, faktisk vil jeg sige jeg er angst for at blive TYK TYK igen, og tanken om jeg kommer til at stå der hvor jeg har stået tidligere. Men trøster mig lidt med jeg har kontrol og min underbevidsthed ikke vil tillade jeg bliver så tyk igen………….Men jeg er så bange…… Jeg er jo konstant sulten, lyst til kage, MAD MAD MAD MAD konstant i hovedet på mig. Hvorfor er det aldrig salat man har lyst til men alt det som FEDER nemlig den skide kage, specielt når jeg er gravid.

JEG SKAL FOR ALVOR TIL AT FINDE DE SUNDE BAGEOPSKRIFTER FREM, SÅ JEG KAN FÅ LOV.

Men tænk sig der allerede er gået halvdelen af min graviditet, og jeg er stadig i mit samme tøj og kan også mærke skridtet til ventetøj er stadig meget svært for mig. FOR der har jeg ikke kontrol, jeg mærker meget efter på hvordan mit tøj sidder i stedet for tallene på vægten. SÅ VÆGTEN STÅR I FITNESS WORLD HVOR JEG BLIVER VEJET ENGANG HVER 14 DAG. Men puh jeg er ikke enig med den vægt…

Men struttende mave og struttende bryster det er sku da flot ´griner´. Synes jeg for første gang ser rigtig GRAVID ud og ikke bare tyk, så elsker sku min bule trodsalt kiloene…..

Nu der 20 uger tilbage at nyde, og glæder mig til endnu mere babyshopping.

Der er 3 utålmodige børn herhjemme som venter spændt på ankomsten af lillebror, nogle mere end andre. Amalie og Sebastian glæder sig vidst mere end storebror Oliver, for han gider ikke bliver forstyrret om natten ”det kan der vel også være noget om”…..

 

Fantastisk aften alle sammen<3

//Camilla

Læs flere indlæg

99 Kommentarer

 • Besvar
  Anette
  4. februar 2015 kl. 19:23

  Held og lykke med den kommende baby
  Knus fra Anette

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 19:24

   Tak Anette 🙂

   • Besvar
    Lisette
    4. februar 2015 kl. 19:28

    har du nogen gode sunde opskrifter du vil dele?
    Er selv i uge 31+5

    • Besvar
     Camilla Framnes
     4. februar 2015 kl. 19:57

     Tillykke til dig med graviditet. Jeg smider opskrifter op løbende, i uge 8 går jeg i gang med bagening, så smider jeg nogle opskrifter op 🙂 Dejlig aften.

   • Besvar
    nicole Knudsen
    4. februar 2015 kl. 20:17

    Tillykke med barn håber om det bliver en pige nå nu du har to dejlige drenge

 • Besvar
  dorthe
  4. februar 2015 kl. 19:25

  Du er super smuk. Nyder det

 • Besvar
  Camilla Jørgensen
  4. februar 2015 kl. 19:28

  Du er smuk, Camilla. Rigtig meget held og lykke med det nye drengebarn.
  – Er i egentlig flyttet.? Synes at omgivelserne ser anderledes ud.
  Med venlig hilsen Camilla.

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 19:58

   Hej Camilla. Tak for de søde ord, vi glæder os meget. Ja vi er flyttet i et dejligt rækkehus 🙂

   • Besvar
    Kimmie
    16. februar 2015 kl. 9:46

    Hej.. Dejligt at læse med her

 • Besvar
  Marie
  4. februar 2015 kl. 19:29

  Du ser super godt ud også med baby hulen. Dejligt at du kan give dig selv lov til at nyde det hele denne gang.

  Stort tillykke med kommende baby

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 19:56

   Århhh TAKK

 • Besvar
  camilla
  4. februar 2015 kl. 19:30

  Jeg er vild med dit gode humør! Og nyder at følge dig! Jeg har termin om 2 uger med en lille dreng!
  Kan godt følge dig med hensyn til at der kommet kilo på igen, har tabt 30 kilo og nu har jeg taget 20 på, det er svært at accepter, men der er selvfølgelig en god grund til det 🙂

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 19:56

   Du sød tak for din besked. Tillykke med din graviditet, hvor spændende du er ved enden. Ja det med at komme op på hesten igen, og det kan man hvis man vil. SKIDE flot du har tabt dig så meget. Dejlig aften //Camilla

 • Besvar
  Dorthe
  4. februar 2015 kl. 19:31

  Du er smuk gravid. Og hvis du ser tilbage på den tid som du frygter at ligne igen så skal du ikke være bange, for du er langt fra hvor du var dengang. Den mave sidder flot og skulle du tage mere på end du håber så har du klaret et flot vægttab før og det ville du kunne klare igen hvis det blev nødvendigt. Du har kamp gejsten, viljen, styrken og ikke mindst manden til at støtte dig. Held og lykke, hvis nogle fra de unge mødre kan få folk til at grine så er det Kevin og dig

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 19:54

   Hej Dorthe. Årh tak for din søde besked. JA jeg ved jeg kan, men frygten er der. Dejlig aften. //Camilla

 • Besvar
  Simone
  4. februar 2015 kl. 19:32

  Hej Camilla 🙂 Jeg synes din baby-bule ser rigtig fin ud og du lyder til at være meget OBS på din kost og krop, så jeg tro ikke at du skal være bange for at blive TYK TYK igen 😉 Jeg er selv 18+0 i dag og har kæmpet med en spiseforstyrrelse i mange år, så jeg kender udmærket godt til din frygt om at tage på. Men jeg har bare erkendt at en graviditet er en jo ikke evigt, så der må man godt synde lidt ekstra (jeg foretrækker sjovt nok også kagerne frem for grøntsagerne, så vil sætte pris på hvis du gad poste nogle sunde kageopskrifter). Jeg synes det er super fedt at du har lavet den her blog nu hvor du (desværre) ikke er med i de unge mødre mere. Jeg glæder mig til at følge med og super mange gange tillykke til dig og din ‘hubby’ med den lille dreng 😉 Mange varme hilsner fra Simone

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 19:48

   Hej Simone. Tak for de søde ord. Ja meget obs utrolig som sådan noget kan fylde. – Men hvor er det flot du er kommet dertil hvor du er, OG kæmpe stort tillyke med graviditeten. JEG går i projekt bage sundt i uge 8, så der lover jeg at jeg deler ud af min sunde opskrifter på bageværket i gemmeren. VED der er nogle rigtig gode imellem. Glad for du vil følge med på bloggen. Rigtig god aften, og held og lykke med graviditeten. //Camilla

 • Besvar
  Anja
  4. februar 2015 kl. 19:32

  Du er sååååå smuk gravid Camilla ❤️

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 19:46

   Tak søde Anja.

 • Besvar
  Louise Kibenich
  4. februar 2015 kl. 19:33

  Forstår hvordan du har det. Da jeg var 3 gangs gravid var det præcis det samme jeg følte. Her hjemme vil storbror kun være storbror igen hvis vi lover ham en lillebror. Han har 2 små søstre og det er altså ikke det samme . Haha

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 19:45

   HAHA Louise det er sjovt. For Oliver herhjemme sagde han vil have en lillesøster for de driller ikke ligeså meget som en lillebror.Men sådan blev det ikke, og det han nu også glad for 🙂

 • Besvar
  Helle
  4. februar 2015 kl. 19:34

  Du er så smuk, og sikke en fin mave du har

 • Besvar
  Helle
  4. februar 2015 kl. 19:34

  Du er så smuk, og sikke en fin mave du har

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 19:44

   Århh tusind tak!

 • Besvar
  Louise Lomholt
  4. februar 2015 kl. 19:35

  Hvor synes jeg bare det er super fedt du har lavede denne blok 🙂 Du er en fantastik person, og har inspireret mig meget. Jeg er første gangs gravid og er i uge 17. 26 år, og glæder mig rigtig meget. Men Camilla du er helt sikker en meget stor inspiration kilde for rigtig mange piger. Held og lykke med den lille ny 🙂

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 19:43

   Hej Louise. Tak for de søde ord. STORT tillykke til dig med graviditeten, håber det går godt og du kan nyde det. Held og lykke til dig også. God aften. //Camilla

 • Besvar
  Ebba
  4. februar 2015 kl. 19:36

  Stort tillykke <3
  Du er og bliver ved med at være min farvorit fra DUM –
  Du er sej og en fantastik mor og kvinde 🙂

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 19:42

   Tak for de søde ord Ebba!

 • Besvar
  Maria
  4. februar 2015 kl. 19:37

  Hej Camilla.
  Dejligt at vi stadig kan følge dig og skønt at se at det går jer så godt. Du er super flot gravid!
  Du skriver at du døjer med sukkertrang og sikkert også kort mæthedsfornemmelse. Og kunne ikke dy mig for en anbefaling til dig! Jeg vil virkelig anbefale dig LCHF. Ikke som kur, men som livsstil. Min kæreste og jeg har levet efter det i over 1 år. Det er super lækker mad, som man bliver MÆT af og derfor langt bedre kan stå imod sukkertrang. Helt fantastisk! Det er blot én af fordelene.
  Mange venlige hilsner og ønsket om det bedste for jer fra Maria

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 19:42

   Hej Maria. Tak for de søde ord. Kan du uddybe LCHF?? Lyder spændende. JEG er dog ikke i tvivl om det skyldes min graviditet jeg får mine “lyster”, havde så godt styr på de lyster inden. MEN det kommer godt nok snigende igen 🙂 Vil meget gerne hører mere, og evt. nogle opskrifter? // Camilla

 • Besvar
  Jeanette
  4. februar 2015 kl. 19:37

  Hej Camilla 🙂 stort Tillykke med din graviditet 🙂 held og lykke med det hele:)
  Knus fra Jeanette

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 19:39

   Tusind takkkk 🙂

 • Besvar
  Tanja
  4. februar 2015 kl. 19:39

  Held & lykke med baby, når han melder sin ankomst og selvfølgelig også til de kommende storsøskende

 • Besvar
  Hannah
  4. februar 2015 kl. 19:40

  Hejsa
  Hold op hvor er du flot gravid, det sidder jo helt rigtigt. Al held og lykke fremover, det fortjener du virkelig. Du er et af mine forbilleder 🙂

  Mvh Hannah

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 20:08

   Tak Hannah for de søde ord.

 • Besvar
  mia
  4. februar 2015 kl. 19:40

  Stort tillykke med det hele !
  Du strålede også helt da du var på skærmen i går .
  En skam vi ikke ser dig der længere – men glæder mig til at følge udviklingen her på bloggen i stedet .
  Alt held og lykke med fremtiden herfra.

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 20:09

   Hej Mia. Tak for de søde ord.

 • Besvar
  Janni Mortensen
  4. februar 2015 kl. 19:40

  Åh hvor lyder det dejligt Camilla. Får helt lyst til selv at få nr 3:)
  Det er så dejligt når man føler man er meget mere sikker og afslappet i sin graviditet. Håber alt det bedste for jer alle, du er for sej og et fantastisk menneske og mor. Hilsen fra en stor beundre.

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 20:10

   Tak for de søde ord Janni. Ja det er bare helt specielt og STOR nyder det. Dejlig aften.

 • Besvar
  Susanne
  4. februar 2015 kl. 19:41

  rigtig stort til jer to dejlig personer hvor er det. Dejligt at i skal havde en lille sammen i er et mega godt par. Knus fra Susanne.

 • Besvar
  Rikke
  4. februar 2015 kl. 19:42

  Hvornår skal du føde? Og held og lykke med den kommende baby 🙂

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 20:08

   er sat til den 24 Juni 🙂

 • Besvar
  Rikke
  4. februar 2015 kl. 19:42

  Du er super sej Camilla og jeg har altid synes, at du var en god mor. Og du er en skide flot pige. Tillykke med din graviditet og held og lykke fremover. Du fortjener det

 • Besvar
  Rita
  4. februar 2015 kl. 19:43

  stort stort tillykke med den lille ny hvornår skal brylluppet stå

 • Besvar
  Tina
  4. februar 2015 kl. 19:43

  Hej Camilla
  Jah det er vildt som tiden går og nu skal du snart Være mor for 3 gang igen . Men det er så fedt at se at stadigvæk holder ved livsstilen selvom du er gravid og har lyst til alt muligt usund

 • Besvar
  Rikke Lykke Thomsen
  4. februar 2015 kl. 19:43

  Kære Camilla & Kevin.

  Jeg blev bare så glad da du igår fortalte at i skal have en dreng og det vil jeg ønske jer og jeres to dreng og jeres pige stort tillykke med.
  Igår var en mærkelig dag for selvom jeg blev glad for jeres nyhed så blev jeg også trist over at vi ikke længere skal følge dig og din familie mere, men har fuld forståelse for at i ønsker noget privatliv nu!
  Og så tænker du måske hvor vil hun hen med at det der, jo jeg syntes at du skal vide at jeg tager hatten af for dit mod, for det må det kræve når man viser begge sider af medaljen.
  Camilla du kan være stolt af dig selv, din familie og hele dem måde du har taget de 10 år på.
  Mange kærligstøtte hilsner fra
  Rikke

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 20:07

   Hej Rikke. Tusind mange mange tak for din besked, og de rosende ord. Det varmer meget, og ja det er blevet til mange år på godt og ondt på kanal 4 son nu ender. Rigtig dejlig aftrn til dig. //Camilla

 • Besvar
  Britta Pedersen
  4. februar 2015 kl. 19:43

  syntes du er så flot Camilla

 • Besvar
  Heidi Eriksen
  4. februar 2015 kl. 19:44

  Stort TILLYKKE ! 🙂 Det fortjener I – I er det perfekte match <3

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 20:05

   Tusind Tak Heidi.

 • Besvar
  Camilla
  4. februar 2015 kl. 19:44

  Hej Camilla
  Tillykke til dig og Kevin 🙂
  Kan du ikke få dig en instagram profil, så kan man også følge lidt med der 🙂
  Kh en navnesøster 🙂

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 20:04

   Hej Camilla, super flot navn 😉 – Tak for lykønskningen. Måske jeg sender der også, det skal jeg ikke udelukke 🙂 Dejlig aften.

 • Besvar
  Jeanette
  4. februar 2015 kl. 19:45

  Held og lykke med familie forøgelsen

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 20:00

   Tak Jeanette.

 • Besvar
  Carina
  4. februar 2015 kl. 19:45

  Du er fanme smuk gravid Camilla. Nyd din graviditet i fulde drag. Jeg er sikker på at din søn blir lige så skøn som sine brødre og lige så smuk som sin mor.

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 19:59

   Tusind Tak Carina.

 • Besvar
  Anne
  4. februar 2015 kl. 19:47

  Synes det lyder meget bekendt det med den følelse 😉 .. Har det på samme måde!

  Kommer sådan til at savne at kunne følge med i De Unge Mødre, du er jo total ynglings Camilla 😀 Men, som du vist selv har sagt – så har du gjort dit .. Så vil jeg følge med på bloggen i stedet!

 • Besvar
  Joan
  4. februar 2015 kl. 19:47

  Wow…!!!

 • Besvar
  Karina
  4. februar 2015 kl. 19:51

  Hej Camilla

 • Besvar
  Nadja
  4. februar 2015 kl. 20:01

  puha, dine ord ramte lige plet med at blive tyk igen. Jeg er selv 19+0 i morgen og har selv tabt 40 kg og mine tanker går konstant på at jeg ikke vil tage på osv. Det er så svært, vil kalde det en form for angst med det ekstra vægt. Det sætter så mange tanker i gang.
  Kan følge dig 100 % og ønsker dig alt positivt fremover <3
  Mvh Nadja

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 20:16

   Tillykke til dig Nadja med graviditeten. Håber angsten frygten kan vendes til de positive og hjælpe os med at ikke tage så meget på fordi vi har fokus på det. God vind til dig, og held og lykke med bebs – Dejlig aften. //Camilla

 • Besvar
  Tilde
  4. februar 2015 kl. 20:07

  kære Camilla
  Er selv blevet mor til barn nr 3 for lidt over et år siden.. Og du skal nok komme tilbage i samme form som før du blev gravid, og må sige at maven klær dig super godt

 • Besvar
  Nicoline
  4. februar 2015 kl. 20:09

  Hej Camilla 🙂

  Jeg spiser også LCHF og det er faktisk super godt 🙂 det står for Low Carb High Fat og går i bund og grund ud på at fjerne stivelse og sukker fra kosten 😀
  F.eks kan du lave blomkålsris i stedet for almindelige ris og hvis du ikke fortæller dine børn om udskiftngen tvivler jeg på de opdager det ! Man river bare blomkålshovedet (eller blomkålshoveder alt afhængig af hvor mange der spiser med) og koger det i 2 minutter – mums !
  Jeg lavede en lækker kyllingeret den anden dag, som du ksn gå opskriften på hvis du er interesseret ? Og har også en på lækre brownies man kan spise med god samvittighed 🙂
  Min datter er fra 13. Juni 2014 (en fredag

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 20:13

   SEND gerne opskrifter. – Ja denne kender jeg, og har faktisk tildels selv fulgt den her inden jeg blev gravid. Der er nogle ting som jeg synes giver vildt meget. og så længe man må spise sig mæt så jeg fan. 🙂

 • Besvar
  Henriette
  4. februar 2015 kl. 20:15

  Hej Camilla
  Stort tillykke med baby boy og hvor ser du smuk ud som altid og med babybulen. Hel og lykke med den sidste tid som gravid og håber det kommer til at gå godt uden nogen problemer.
  Hilsen Henriette

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 20:17

   Tak for de søde ord Henriette.

 • Besvar
  Line
  4. februar 2015 kl. 20:16

  har du billeder af dine andre graviditeter

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 20:21

   Hej Line. Ja det har jeg, skal prøve og finde dem frem fra gemmeren 🙂

 • Besvar
  Lotte Baunhøj Hansen.
  4. februar 2015 kl. 20:23

  Hej Camilla. Jeg skriver til dig, fordi at jeg har født for 4 mrd. siden og kiloene vil bare ikke forsvinde, forsøger at spise så sund som muligt, og går hver dag. Nu har du formået at ryste alle de imponerende kilo af og du ser skide godt ud. Har du ikke nogle gode råd til, hvordan jeg kan banke de trælse kilo af

 • Besvar
  Rikke
  4. februar 2015 kl. 20:24

  Hold nu op, kære Camilla, den babyhule sidder så smukt på dig!

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 20:58

   ÅHHH Takkk

 • Besvar
  Lotte Baunhøj Hansen.
  4. februar 2015 kl. 20:26

  Hej Camilla. Jeg skriver til dig, fordi at jeg har født for 4 mrd. siden og kiloene vil bare ikke forsvinde, forsøger at spise så sund som muligt, og går hver dag. Nu har du formået at ryste alle de imponerende kilo af og du ser skide godt ud. Har du ikke nogle gode råd til, hvordan jeg kan banke de trælse kilo af

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 20:58

   Hej Lotte. Tillykke med jeres familieforøgelse. Jeg vil gerne dele ud af mine erfaringer, det lover jeg at smide op snarest 🙂 Dejlig aften.

 • Besvar
  Angelica
  4. februar 2015 kl. 20:26

  Årh ja.. Du var en underlig hysterisk pige engang… det er så fantastisk at have fulgt lidt med i kulissen..
  Sikke en udvikling du har gennemgået!!
  Du er smuk inde og ude. Lækker bolig du giver jeres lille mand.!!

  Nyd ham i maven. Pludselig er han her, og så savner man den der ubeskrivelige unikke oplevelse at bære en baby..

  Held og lykke med alt

  • Besvar
   Camilla Framnes
   4. februar 2015 kl. 20:56

   Bare en smule hysterisk Haha 🙂 JEG stornyder maven så længe det varer. God vind til dig også. Dejlig aften.

 • Besvar
  Chanet
  4. februar 2015 kl. 21:05

  Hej Camilla.
  Jeg undre mig lidt over, hvem er Amalie? ^.
  Ellers nyd din lille baby dreng i maven, det måske sidste gang det sker ;).
  Ønsker her alle sammen al’ held og lykke fremover 😀

  • Besvar
   Camilla Framnes
   5. februar 2015 kl. 17:51

   Hej Chanet. Amalie er Kevins datter, min bonus datter. God aften. //Camilla

 • Besvar
  cita madsen
  4. februar 2015 kl. 21:16

  hvor er du flot selom at du er gravid

 • Besvar
  Helene
  4. februar 2015 kl. 21:18

  Hvor er du flot gravid Camilla <3 Bliver helt skruk når jeg læser dit indlæg, og glæder mig til at jeg skal være gravid igen.
  Held og lykke med resten af graviditeten 🙂

  • Besvar
   Camilla Framnes
   5. februar 2015 kl. 17:51

   Hej Helene. Tak for de søde ord. Held og lykke til dig også, når graviditeten kommer til jeres familie. Dejlig aften. //Camilla

 • Besvar
  Majken Fagerlud
  4. februar 2015 kl. 21:21

  Endnu engang tillykke med mavsen.
  Du er super flot gravid.

  Du skriver at du foralvor skal finde de sunde bage opskrifter frem.

  Der findes en lækker opskrift på chokoladekage uden sukker, men med andre ting som søder, ligesom der er en opskrift på en lækker tærte med æbler, den er uden mel og sukker. Den er med mandelmel, kokosolie og dadler som gør en lækker sød.

  Du må sige til hvis du vil have et par opskrifter til den søde ventetid

  • Besvar
   Camilla Framnes
   5. februar 2015 kl. 17:50

   Tusind tak, det var sødt sagt. 🙂

   SEND gerne opskrift på chokolade kage, elsker ny inspiration, så ja tak mange tak. //Camilla

 • Besvar
  Jannie Fogh
  4. februar 2015 kl. 21:34

  hej Camilla

  Du stråler af glæde, har to børn på 6 og 2 år. Jeg var heller ikke så nervøs anden gang, men der havde jeg også tabt mig utrolig meget før jeg blev gravid igen. Har også nogle opskrifter jeg brugte under den anden gravitet.

  Jannie

  • Besvar
   Camilla Framnes
   5. februar 2015 kl. 17:48

   Hej Jannie. – Hvis du vil dele ud af dine opskrifter må du MEGET gerne, det vil jeg være dybt taknemlig for. EFTER nyt inspiration. Dejlig aften. //Camilla

 • Besvar
  Maria
  5. februar 2015 kl. 0:38

  Tillykke med graviditet

  • Besvar
   Camilla Framnes
   5. februar 2015 kl. 17:48

   Takkkk 🙂

 • Besvar
  Pia
  5. februar 2015 kl. 5:27

  Hej Camilla.
  Først stort tillykke, med mave og til din familie, de skal være stolte af at have dig i deres liv. Du er så fantastisk, nu bliver det kedeligt at se de unge mødre. Du var den jeg holdt mest af. Men dejligt at du lader os følge dig her på din blog, det er jeg dybt taknemlig for <3.
  Jeg er mormor til 4 dejlige "unger". Så syntes jeres forældre også skal have et stort tillykke, der er ikke noget bedre end få børnebørn, dejligt at få den opgave at forkæle dem, og måske gøre det man ikke fik gjort med sine egne børn, da hverdagen kunne være ophængt 😉 .
  Knuz Pia

  • Besvar
   Camilla Framnes
   5. februar 2015 kl. 17:45

   Hej Pia. Tak for lykønskningen, og de søde ord. Glæder mig du vil følge med på bloggen. JEG skal give beskeden videre til mine forældre og kevins, så pænt af dig. Dejlig aften. //Camilla

 • Besvar
  Louise
  5. februar 2015 kl. 5:34

  Hej Camilla.
  Tillykke med du endnu engang skal være mor og så til endnu en dreng… Fødte min første i sommer og det er det bedste..
  Mht kiloerne så har jeg som dig selv døjet med vægten i MANGE år og vil blot dele med dig at når man er blevet rykket op i hovedet og ved man aldrig vil blive tyk igen, så bliver du det ikke.. Jeg tog ialt 17 kg på, hvor de første 10 kom hurtigt fordi jeg var så ramt af kvalme de første måneder og kun spiste pommes frittes. 😀 Da det holdte op synes jeg faktisk det var til at styre og havde besluttet at jeg ville tage mig sammen, og ikke bare æde.. Det lykkes. Nu her 6 mdr efter mangler jeg lige et par kg og så er jeg tilfreds… Tro på det og hold dig selv i ørerne..
  Kh Louise

  • Besvar
   Camilla Framnes
   5. februar 2015 kl. 17:44

   Hej Louise. Tillykke med jeres barn. SKIDE godt gået, hvor fedt at hører der også er andre der står med samme følelse, men faktisk også har taget effære. Kæmpe skulderklap herfra. GOD vind…. //Camilla

 • Besvar
  Ann-Louise
  5. februar 2015 kl. 6:06

  Ved hvordan du har det med de forbandede kilo.
  Det lykkedes mig at tabe mig 18 kg under min 2. Graviditet, men tror kun det lykkedes fordi jeg fik graviditetssukkersyge og måtte lægge min kost helt om..
  Var så virkelig også meget stor inden, så der var nok at tage af

  • Besvar
   Camilla Framnes
   5. februar 2015 kl. 17:42

   Hej Ann-Louise. SKide godt gået alligevel, og tabe sig under graviditeten. Jeg havde en forventning om jeg sagtens kunne holde mig helt fra de søde, fordi jeg var jo inde i sådan en god periode. MEN må sku erkende der sker et eller andet med kroppen, og lysterne ændre sig, desværre ikke til det bedre. MEN holder mig selv i kort snor. Men stoppede med at ryge som jeg fandt ud af jeg ventede mig, og det har bestemt heller ikke gjort det bedre. Håber ikke du har måtte døje med sukkersygen efter. God vind til dig. //Camilla

   • Besvar
    Ann-Louise
    5. februar 2015 kl. 19:02

    Hej igen

    Heldigvis ingen sukkersyge til mig efter fødsel, men desværre har man jo 50% risiko for at udvikle sukkersyge senere hen i livet når man først har haft det som gravid.
    Måske også derfor at jeg for små 3 år siden besluttede mig for at tabe mig yderligere og 35 kg er der røget.
    Var forøvrigt fantastisk motiverende at læse din bog – synes bare du har gjort det SÅ godt! Thumbs up til dig

 • Besvar
  Jette jensen
  5. februar 2015 kl. 15:23

  Hej Camilla hvor er du bare flot og sej en pige alt lykke og held til dig og din familie knus Jette.

  • Besvar
   Camilla Framnes
   5. februar 2015 kl. 17:34

   Tak for de søde ord.

 • Besvar
  Stine
  5. februar 2015 kl. 19:22

  Fin mave du har Camilla. De er slange opskrifter kunne være skønne at få fingre i. Har selv lige fået en søn og der er da lige et par kg der skal af.

  • Besvar
   Camilla Framnes
   5. februar 2015 kl. 20:14

   Hej Stine. Jeg vil smide opskrifter op løbende 🙂 Dejlig aften.//Camilla

 • Besvar
  Maria
  5. februar 2015 kl. 23:22

  Hej camilla.

  Tillykke med familie forøgelsen.

  Du skriver du især har lyst til kage. Tjaa det kender jeg kun alt for godt. Men da jeg er diabetiker har jeg måttet sadle om. Og jeg har fundet en side der hedder sukkerfri kager.dk (noget er bedre end andet.) men faktum er, at der til dem bruges perfect fit og det er både sukker og fedt regulerende. Så dermed henvender det sig både til diabetikere og folk der gerne vil sparre på kalorierne. Men ikke alle ting er helt nemme at finde i supermarkederne. ( måske nemmere i aalborg, end i hjørring?!) ellers kan det meste og mere til fået på en side der hedder med24.dk. (Prøv f.eks at søg på isis derinde?) Dette firma har hjemme i løkken. (Tror dog “kun” det er en web shop.)

  Du er super sej. Og hold op en udvikling gennem årene. Har fulgt dig helt fra du fødte oliver. Og set dig i føtex i aalborg da du var der. Set jer i rema1000 i storvorde. Kommer selv derfra.

  Held og lykke fremover til jer alle.

  Kh maria.

  • Besvar
   Camilla Framnes
   6. februar 2015 kl. 19:33

   Hej Maria. Tak for tips – Det vil jeg helt sikkert lige google……… Lykke til dig også. Dejlig aften. //Camilla

  Skriv en kommentar